«ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια προσέγγισαν τον Ματέους, ένα βλαστάρι της Ρεάλ Μαδρίτης»

Για ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας για τον Ντάβιντ Ματέους κάνουν λόγο Μέσα του Ισραήλ, που αναφέρουν πώς οι δύο «αιώνιοι» της Λευκωσίας έχουν κάνει προσφορά στον παίκτη για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.
 
Το συμβόλαιο του 30χρονου κεντρικού αμυντικού με τον Χάποελ Χαντέρα λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, όμως όπως σημειώνεται σε ισραηλινά δημοσιεύματα διεμήνυσε στους ανθρώπους της ομάδας ότι επιθυμία του είναι να συνεχίσει να αγωνίζεται στο Ισραήλ.
 
Κάποια ισραηλινά Μέσα σημειώνουν, επιπλέον, ότι ο παίκτης έχει προσεγγιστεί και από την βελγική Λεζ Πόζναν.
 
Ο Ματέους ο οποίος στη φετινή σεζόν έχει 17 συμμετοχές με την ομάδα του Ισραήλ, τη σεζόν 2011-12 πέρασε για λίγους μήνες από την ΑΕΚ Αθηνών. Προηγουμένως, έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 97 παιχνίδια με τη β` ομάδα της Ρεάλ στη Segunda Division.
 
Mετά την ΑΕΚ αγωνίστηκε, επίσης, σε Ζαραγόσα, Φερεντσβάρος, Ορλάντο Σίτι και Μούρθια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας