«Δεν χρωστούμε σελίνι σε κανένα»

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του αλλά και τα οικονομικά της δεδομένα σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου (Καραβίδας), σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104.0.

Αναλυτικά:

«Σίγουρά θα τα καταφέρουμε και να μείνουμε κατηγορία. Είμαστε καταδικασμένοι να είμαστε σε αυτού του είδους τον πρωταθλητισμό. Ήταν εκπληκτική η παρουσία μας στο 50% του πρωταθλήματος όμως στη συνέχεια άλλαξαν τα πράγματα. Είμαστε μαθημένοι όμως σε αυτά και πάντα καταφέρνουμε να βγαίνουμε νικητές», ανέφερε αρχικά για την προσπάθεια της Δόξας να μείνει στην Α’ κατηγορία.

Για το ότι η φυγή του Σαντίκ, έπαιξε σημαντικό ρόλο:
«Αν ήταν ο Σαντίκ στην ομάδα, δεν θα μιλούσαμε ούτε για μαθηματικές πιθανότητες να πάμε διαβάθμιση. Πρέπει όμως να μάθουμε να ζούμε χωρίς τον Σαντίκ. Ακόμη είναι 1ο σκόρερ στο πρωτάθλημα και αυτό λέει πολλά για την ποιότητά του. Η ομάδα σχεδιάστηκε το περασμένο καλοκαίρι για τον Σαντίκ. Έφυγε τα Χριστούγεννα, μακάρι να ναι καλά, έχει ξεκινήσει να σκοράρει από ότι βλέπω και η ζωή συνεχίζεται για την Δόξα».

Για το ότι η Δόξα δεν έχει το εύκολο γκολ:
«Θα έρθει και το γκολ, κάναμε μια εξαιρετική εμφάνιση με την Πάφο και είχαμε αρκετές ευκαιρίες. Είχαμε και ένα πέναλτι πεντακάθαρο που δεν μας δόθηκε».

Για το VAR:
«Είμαι με… 1000 υπέρ του VAR. Έτσι θα λιγοστέψουν τα λάθη. Θα είναι πολύ προσεκτικοί οι διαιτητές μας. Πιστεύω θα βοηθήσει αφάνταστα το κυπριακό ποδόσφαιρο».

Για την συνέχεια στη Δόξα:
«Έχουμε δυο δύσκολα παιχνίδια με Αλκή και Ερμή. Προετοιμαζόμαστε ανάλογα για το κάθε παιχνίδι και είμαστε σίγουροι ότι στο τέλος θα είμαστε κερδισμένοι».

Για το ότι πλησιάζουν τα κριτήρια Μαρτίου:
«Η Δόξα, τα τελευταία 3 χρόνια, είναι μέσα στις καλύτερες ομάδες στα οικονομικά. Λειτουργούμε προσεκτικά και καταφέραμε να φέρουμε την ομάδα σε ένα πολύ καλό σημείο στο οικονομικό, δεν χρωστούμε σελίνι σε κανένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα