Η απάντηση Αναστασίου για το τι ζητάει από την Ομόνοια στα πλέι οφ

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΛ, το ισόπαλο αποτέλεσμα με τη Σαλαμίνα αλλά και τις απαιτήσεις του από την ομάδα, σχολίασε στην επίσημη κάμερα της ομάδας του, ο προπονητής της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου.  
 
Αναλυτικά:

Για το που θα κριθεί το παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Πιστεύω ότι αυτό που είχα πει και τα προηγούμενα παιχνίδια, ότι θα είναι καθαρά θέμα αποτελεσματικότητας, γιατί αν δούμε τα δυο ματς στα πλέυ οφς που έχουμε παίξει, δημιουργούμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράρουμε εύκολα. Νομίζω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο η αποτελεσματικότητα και όσο πιο γρήγορα σκοράρουμε δίνει και περισσότερη εμπιστοσύνη στα παιδιά και μπορούμε να ελέγχουμε το παιχνίδι καλύτερα. Οπόταν είναι σημαντικό το τελείωμα των φάσεων και το κυριότερο να μην δώσουμε χώρους στους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν τις κόντρα επιθέσεις που θα προκύψουν σε κάποιες στιγμές στο παιχνίδι».
 
Εάν περιμένει διαφορές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι με την ΑΕΛ:
«Ιδιαίτερες διαφορές θα έλεγα όχι, γιατί είναι μια ομάδα που παίζει συγκεκριμένο στυλ παιχνιδιού, φαίνεται ότι ψάχνει τώρα στα πλέυ οφ να δει ποιο στυλ της ταιριάζει αλλά δεν περιμένω κάτι διαφορετικό. Όπως έχω τονίσει σε αυτά παιχνίδια ρόλο θα παίξει πως θα είμαστε εμείς και όχι ο αντίπαλος».
 
Για το τι κρατάει από το τελευταίο παιχνίδι με τη Σαλαμίνα:
«Θετικά, ότι είχαμε πειθαρχία και υπομονή στο παιχνίδι προσπαθήσαμε να βγούμε στην επίθεση να δημιουργήσουμε ορθολογικές επιθέσεις, με αυτοματισμούς. Κάναμε κάποια ωραία πράγματα επιθετικά, δεν τα τελειώσαμε όπως θέλαμε και αυτό ήταν το αρνητικό. Από την άλλη δείξαμε πολύ καλή συμπεριφορά, ιδιαίτερα στο αμυντικό κομμάτι, απέναντι σε μια ομάδα επικίνδυνη που ήταν η Νέα Σαλαμίνα, που παίζει στην κόντρα επίθεση. Είχαμε γρήγορες επιστροφές και το τρανζίσιον μας ήταν αυτό που έπρεπε και θα πρέπει να βελτιώσουμε τα τελειώματά μας. Απέναντι σε τέτοιες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος ξέρουμε ότι δεν θα έχουμε πολλές ευκαιρίες αλλά 4-5 καλές ευκαιρίες και θα πρέπει να τις τελειώσουμε».
 
Για το τι ζητάει τώρα από την ομάδα του στα πλέι οφ:
«Αυτό που θέλουμε είναι να διαμορφώσουμε τον χαρακτήρα μας, την ταυτότητά μας σαν ομάδα, ότι κάθε παιχνίδι έχουμε στόχο τη νίκη, έχουμε το πλάνο μας και προσπαθούμε να το ακολουθήσουμε και να έχουμε τη νοοτροπία ότι κανένα ματς για εμάς δεν είναι αδιάφορο και σε όλα τα ματς θέλουμε να κερδίζουμε και να δίνουμε το μάξιμουμ. Γιατί σίγουρα μας δίνει τη δυνατότητα να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και παράλληλα να δούμε ποια είναι η σωστή νοοτροπία της ομάδας μας και ποιοι παίκτες έχουν αυτή τη νοοτροπία για να συνεχίσουμε. Γιατί είναι σημαντικό όταν αγωνίζεσαι στην Ομόνοια να έχεις τη σωστή νοοτροπία για να κάνεις το βήμα παραπάνω».    

Δειτε Επισης

Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος
Έγιναν καπνός τα εισιτήρια από τους ΑΠΟΕΛίστες για τη Νότια μέσα σε δέκα λεπτά
Συγκινεί ο Κατσαβάκης-Σε δημοπρασία η φανέλα του Champions League για την Ανόρθωση