Οριστική διακοπή του «αιώνιου» στην Ελλάδα!

Ένα ακόμη ντέρμπι στην Ελλάδα μένει... ημιτελές. Ο Γερμανός διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός χωρίς μάλιστα να έχει δώσει ακόμη την επίσημη αιτιολογία στους δύο συλλόγους.

Μετά τα πολλαπλά ντου από την εξέδρα των οργανωμένων στον αγωνιστικό χώρο, τις βόλτες στον περιβάλλοντα χώρο και τις «μάχες» έξω από το γήπεδο από το 50ο λεπτό και ενώ το παιχνίδι παιζόταν, η ευφυής απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. για χρήση χημικών κάποια στιγμή έκανε την κατάσταση αποπνικτική.

Έτσι, στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης ο Γερμανός διαιτητής Μάρκο Φριτς, βλέποντας ότι η κατάσταση γενικώς ξέφευγε εκτός αγωνιστικού χώρου, αναγκάστηκε να στείλει τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, μέχρι νεωτέρας τουλάχιστον. Για την ιστορία αξίζει να σημειωθεί ότι το υπόλοιπο κομμάτι της «πράσινης» εξέδρας αποδοκίμαζε συνεχώς σε κάθε «ντου» και κάθε... σουλάτσο που γινόταν από τους οργανωμένους.

Όσον αφορά στην πιθανή επανέναρξη του ντέρμπι, ο κανονισμός ορίζει ότι το μέγιστο χρονικό διάστημα κατά το οποίο ο διαιτητής έχει δικαίωμα να σημάνει τη συνέχιση του αγώνα μετά από προσωρινή διακοπή του είναι μία ώρα. Αν ο διαιτητής μέχρι αυτό το σημείο αποφασίσει ότι η ομαλή διεξαγωγή του αγώνα δεν είναι εφικτή, τότε το ματς διακόπτεται οριστικά και συντάσσεται το φύλλο αγώνα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Επεισόδια και φωτιά στις εξέδρες του ΟΑΚΑ!

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Έχασε και από την Μπράιτον και πάει πληγωμένη στο Φάληρο η Άστον Βίλα
Σε αναμμένα κάρβουνα στην Άστον Βίλα-Αποχώρησε με πρόβλημα ο Ρότζερς
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Ανοικτό το ενδεχόμενο να μπορεί να παίξει ο Μαρτίνες κόντρα στον Ολυμπιακό
Καταθέτει μήνυση εναντίον του Νέβιλ η Νότιγχαμ
Σειρήνες από MLS για Αλμέιδα
Ο Σίνα επέλεξε να εκπροσωπήσει την εθνική Αλβανίας
Τι δήλωσε ο Έμερι για Μαρτίνες και Τίλεμανς ενόψει της ρεβάνς στο Καραϊσκάκη
Πώς μπορούν να αλλάξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια του 2024/25 για την Ελλάδα αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει το Conference League
Ποντένσε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τελικό, θα πάμε βήμα-βήμα»