Θέλει τον ʼλεφ, αλλά... κοψοχρονιά!

Ο Άλεφ έχει κερδίσει πόντους τελευταία στην ΑΕΚ και είναι σημαντικό ζήτημα, το τι θα γίνει τελικά με την περίπτωσή του το καλοκαίρι.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει κάνει μια γεμάτη σεζόν με την φανέλα της Ένωσης και, παρότι πριν από λίγο καιρό έμοιαζε να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου για το καλοκαίρι, όντας δανεικός από την Μπράγκα, εντούτοις σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Sportday», όλα τα δεδομένα για την περίπτωσή του πέφτουν ανοικτά στο τραπέζι.

Η καλή του παρουσία, ενίοτε καταλυτική όπως με τον Ατρόμητο, σε αρκετά παιχνίδια, έχουν κάνει τον Άλεφ να πείθει, ότι αξίζει να βρίσκεται στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ για την νέα χρονιά. Προς μη υπεράσπισή του, όμως, στην ΑΕΚ σκέφτονται την περίπτωση να «κυνηγήσουν» έναν πιο έμπειρο και καταρτισμένο μέσο στη θέση του 24χρονου «άσου», ενώ και τα 1.8 εκατομμύρια ευρώ της συμφωνίας δανεισμού με την Μπράγκα είναι αρκετά.

Και για το θέμα της αγοράς, βέβαια, σκέψεις έχουν γίνει. Στο «Δικέφαλο» αναζητούν μια λύση, ώστε να γίνει πιο προσιτή η μεταγραφή του Άλεφ, με ένα ποσό περίπου στα 600.000 ευρώ, ήτοι το 1/3 όσων έχουν συμφωνηθεί με την Μπράγκα. Αν η πορτογαλική ομάδα δεχόταν μια τέτοια πρόταση, τότε θα υπήρχαν αυξημένες πιθανότητες απόκτησής του.
Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Οι ενδεκάδες στη «γιγαντομαχία» της Μπάγερν Μονάχου με τη Ρεάλ Μαδρίτης
Ενρίκε: Η πίεση είναι ευλογία, θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε με το ποδόσφαιρό μας
Ένταση στην Τούμπα μετά το ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Η στιγμή του επεισοδίου με Αλμέιδα
Δικαιώνει τη Νότιγχαμ ο Γουέμπ-«Έπρεπε να της δοθεί ένα πέναλτι κόντρα στην Έβερτον»
Επιβραβεύει τον Μαρέσκα με νέο συμβόλαιο η Λέστερ
Koντά στην έξοδο από τον Παναθηναϊκό ο Φατίχ Τερίμ
Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές