Το βλαστάρι της Σαλαμίνας αποδεικνύεται λίρα εκατό για την Ομόνοια

Μια από τις καλύτερές του εμφανίσεις με το τριφύλλι στο στήθος πραγματοποίησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γιάννης Κούσουλος στο χθεσινό (30/3) ντέρμπι κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.
 
Αν και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν κυρίως στον Ζόρντι Γκόμεθ μετά το εξαιρετικό γκολ το οποίο χάρισε τον βαθμό στους πράσινους, δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι τον τίτλο του πολυτιμότερου διεκδικεί με αξιώσεις ο διεθνής αμυντικός.
 
Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής βρισκόταν σχεδόν μέσα σε όλες τις μονομαχίες, κερδίζοντας τις περισσότερες από αυτές και κρατώντας μακριά τους επικίνδυνους επιθετικούς των γαλαζοκιτρίνων.
 
Απέδειξε για ακόμη μια φορά γιατί αποτελεί βασικό μέλος τόσο της Ομόνοιας όσο και της Εθνικής Κύπρου και παρά το νεαρό της ηλικίας του, ενώ στο πράσινο στρατόπεδο σίγουρα τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση, βλέποντας το κυπριακό στοιχείο να ενισχύεται στην ομάδα – κάτι που έλειψε πολύ στους πράσινους τα τελευταία χρόνια.
 
Ανδρωμένος ποδοσφαιρικά στη Νέα Σαλαμίνα, αποδεικνύεται «χρυσή» μεταγραφή για την ομάδα της Λευκωσίας αφού δείχνει όλο και πιο βελτιωμένος και άνετος μετά από κάθε παιχνίδι.  
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»