«Αν το γυρίζαμε, θα θεωρούσαν ότι το στήσαμε, γι' αυτό...»

Το κίνητρο πίσω από την υποβολή ένστασης για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Οθέλλου που διακόπηκε αποκάλυψε ο Γιώργος Κούννου. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ολυμπιακού σχολίασε επίσης τις απορίες και τις ενστάσεις του σωματείου για την απόφαση της ΚΟΠ να αναστείλει το πρωτάθλημα β' κατηγορίας.

Αναλυτικά όλα όσα ο Γιώργος Κούννου ανέφερε στον Super Sport FM 104.0 για...

...την απόφαση: «Κατ' αρχάς να πούμε ότι η κατάσταση βρίσκεται σε ένα τέλμα και κάποιοι σφυρίζουν αδιαφορία. Ο Ολυμπιακός σέβεται την απόφαση που έχει πάρει η Εκτελεστική Επιτροπή. Ο Ολυμπιακός θέλει να διαλευκανθεί αυτό το ζήτημα. Παράλληλα, μας παραξενεύει η στιγμή που γίνεται η αναβολή. Αυτές οι αλλαγές γίνονται στο τέλος της κάθε αγωνιστικής χρονιάς».

...το λόγο που πήρε την απόφαση η ΚΟΠ: «Μας προβληματίζει η στιγμή γιατί δεν ξέρουμε που αποσκοπεί και ποιους εξυπηρετεί αυτή η απόφαση. Γνωρίζουμε εδώ και μήνες ότι υπάρχουν τα προβλήματα. Έρχεται η αναβολή, ενώ ο Ολυμπιακός ήταν στην 1η θέση και πάλευε για να βγει στην α’ κατηγορία».

...το τι απαντά σε αυτούς που έλεγαν πως αν παιζόταν το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε: «Αυτές είναι κουβέντες του καφενέ. Αν δούμε την πορεία μας μέχρι τώρα, πιστεύαμε ότι θα ανατρέπαμε αυτή την κατάσταση. Είναι καθαρά ποδοσφαιρικό το θέμα. Θέλουμε να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα της ομάδας μας».

...την ένσταση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη είναι ξεκάθαρη, χρειάζεται να έχει εφεδρική γεννήτρια η γηπεδούχος ομάδα και θεωρούμε ότι θα πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό το κάναμε, αφού αν πηγαίναμε στο παιχνίδι και το γυρίζαμε, θα θεωρούσαν ότι ο Ολυμπιακός το έστησε».

...τα συνεννοημένα παιχνίδια: «Εμείς τονίζουμε, πως ο Ολυμπιακός είναι καθαρός. Δεν έχει έρθει ούτε και ένας φάκελος. Για αυτό είπαμε ότι μας προβληματίζει. Γενικά, θέλουμε την αλλαγή, θέλουμε ένα υγιές ποδόσφαιρο, όπως το προστάζει η ιστορία μας. Μακριά από σκοπιμότητες και στοιχηματισμούς».

Δειτε Επισης

Άλλος ένας τίτλος για τον ΑΠΟΕΛ-Κέρδισε την Πάφο και κατέκτησε το Super Cup
Ενδεχομένως αύριο η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή για το Απόλλων-ΑΕΛ, που δεν άρχισε ποτέ
Επικράτησε εύκολα του Οθέλλου και πέρασε στην επόμενη φάση ο Απόλλωνας
Οι ενδεκάδες ΑΠΟΕΛ και Πάφου για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς
Οι ενδεκάδες Οθέλλου και Απόλλωνα για τον αγώνα Κυπέλλου
Στον Άρη μέχρι το 2026 ο Μποάκι
Άνοιξε μέτωπο με την ΚΟΠ ο ΑΠΟΕΛ-Συγκρίνει την απόφαση για κόκκινη σε Ντράζιτς με φάση της Ομόνοιας
ΑΠΟΕΛ και Πάφος φορτσάρουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς-Μοιρασμένες οι αποδόσεις στη Fonbet
Αυτά είναι τα μέτρα της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικός αγώνα ΑΠΟΕΛ – ΠΑΦΟΣ
Οθέλλος-Απόλλωνας ανοίγουν την αυλαία της Α΄φάσης του Κυπέλλου ποδοσφαίρου