Δυο-δυο τα «παστελώνει» και στα 55 του ο Γκόγκιτς!

Οι Γκόγκιτς και Σιδέρης έβαλαν από δύο γκολ στο 52ο ματς του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό που αναβίωσε την Μεγάλη Τετάρτη. Τιμήθηκαν παλιές δόξες των Ολυμπιακού και Προοδευτικής.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έχαναν με 3-1 αλλά κέρδισαν 4-3 χάρις στα γκολ των Γκόγκιτς και Σιδέρη (από δύο). Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός ξεκίνησαν ως εξής: Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς και Κοκολάκης. Έπαιξαν και οι Ασπρογέρακας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Βαϊτσης, Καλύβας, Καλαμάρας, Καλύκας, Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Γλύκας, Κωττάκης, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης και Γαϊτανάρος.

Στο γήπεδο ήταν παρόντες και οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Λεβαντής, Κασελίμης, Κρεούζος, Ρηγούτσος και Ντουλγέρογλου. Τιμήθηκαν οι οικογένειες των Πολυχρονίου, Αρ. Παπάζογλου, Συνετόπουλου και Ποσειδώνα. Τις βραβεύσεις έκαναν εκ μέρους του Ολυμπιακού οι Αγραφιώτης, Καραπαπάς, Τσιλιγκίρη και από την Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασιλειάδης. Επόμενα ματς θα είναι για τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού στις 6 Μαϊου στο Χαϊδάρι, στις 13 το Μεσολλόγι και στις 18 στο Μάτι.
Πηγή: gazzetta.gr

Δειτε Επισης

«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός
«Είμαι πολύ κουρασμένος αλλά θα παίζω όσο αντέχω»