Έκλεισε 17χρονο παιδί-θαύμα η ʼρσεναλ!

Η Άρσεναλ κέρδισε τον ανταγωνισμό, κλείνοντας ένα  από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Βραζιλίας, τον Γκάμπριελ Μαρτινέλι από τη Ιτουάνο.

Ο Μαρτινέλι είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον τον κορυφαίων κλαμπ της Ευρώπης, από την πρώτη του κιόλας σεζόν στο πρωτάθλημα Paulista του Σάο Πάολο.

Είναι επιθετικός που έχει τάση να ξεκινάει από τα άκρα και να συγκλίνει και οι «κανονιέρηδες» τον πιστεύουν τόσο που επένδυσαν 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Το πρόσωπο κλειδί που τους έπεισε ήταν ο Φράνσις Κατζιγκάο, ο άνθρωπος που λειτουργεί ως αρχισκάουτ μετά την απόλυση του Μίσλινταντ.

Δεν είναι ακόμα βέβαια αν θα ενσωματωθεί στην Άρσεναλ από την επόμενη σεζόν, όμως η περίπτωση του Γκεντουζί, που καθιερώθηκε απευθείας από τη Λοριάν ίσως δείχνει το δρόμο.

Πηγή: Sportime.gr

Δειτε Επισης

Η Αγγλία για πρώτη φορά στην ιστορία της με έξι ομάδες στο Champions League
Ολυμπιακός: Το παλεύει ο Κωστούλας για ΟΑΚΑ
«Αν δεν το πάρουμε, δεν θα έχουμε πετύχει τίποτα»
Άλωσε την έδρα της Μπρίστολ η Σέφιλντ και βρέθηκε αγκαλιά με την πρόκριση
Conference League: Για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό η Μπέτις
Europa League: Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκρίθηκαν εύκολα στον τελικό
Europa League: Να σφραγίσουν τα εισιτήρια για τον τελικό θέλουν Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
Εντυπωσιακό time-lapse βίντεο της Μπαρτσελόνα από την ανακατασκευή του Καμπ Νου
BINTEO: Η Αλ Νασρ δέχθηκε γκολ και ο Ρονάλντο άρχισε να κάνει χειρονομίες προς τους συμπαίκτες του
Μπέκαμ: Με ήθελε η Μπαρτσελόνα αλλά η ομάδα μου ήταν πάντα η Ρεάλ Μαδρίτης