Απάντησε στο ενδεχόμενο φυγής από τον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος

Τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να βρίσκεται στο στόχαστρο Ολυμπιακού Πειραιώς και Παναθηναϊκού έβαλε ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Πραξιτέλης Βούρος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Ένωση.
 
Ο Ελλαδίτης αμυντικός ξεκαθάρισε ότι η σκέψη του είναι στους γαλαζοκίτρινους απορρίπτοντας οποιοδήποτε... ορέξεις μπορεί να είχαν ομάδες του εξωτερικού για να τον αποκτήσουν. 
 
«Πάντα θα γράφονται καλά και κακά αλλά εγώ είμαι αφοσιωμένος στον ΑΠΟΕΛ. Δεν με νοιάζει τι είναι αυτά που λέγονται ή γράφονται. Θέλω να δίνω τα πάντα και να ακολουθώ τις οδηγίες του προπονητή μου», ήταν η δήλωση του νεαρού αμυντικού.

Δειτε Επισης

Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ
Παπασταύρου για τα 77 χρόνια ζωής της Ομόνοιας-«Να συνεχίσουμε να κατακτούμε τίτλους, έμφαση στα έργα υποδομής»
Με Αλβανία ή Τουρκία στα play off του Nations League η Εθνική Γυναικών
Βγήκε στην... επίθεση με Waldo Rubio η ΑΕΚ-Καταρχήν συμφωνία για δύο χρόνια
Παραιτήθηκε και επίσημα ο Κούμας από την Προεδρία της ΚΟΠ-«Έχω γίνει στόχος, μοιραία στοχοποιείται και η ΚΟΠ»
Καταγγέλλει παραβίαση του διατάγματος για τον Κατώτατο Μισθό με την ανοχή της ΚΟΠ ο ΠΑΣΠ
Πάνω από 1.000 άτομα πρόσθεσαν την κάρτα φιλάθλου μέσω του Ψηφιακού Πολίτη σε 24 ώρες
Επίσημα Ανορθωσιάτης ο Κωνσταντίνος Παναγή
Θα χρησιμοποιείται μόνο ως προπονητικό κέντρο το Μακάρειο Στάδιο-Σε λειτουργία τα βοηθητικά και τα αποδυτήρια