Ταυτόχρονα στην Αρένα οι τρεις μονομάχοι!

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός, ο δεύτερος Εθνικός Άχνας και ο τρίτος Άρης που ερίζουν για τις θέσεις της ανόδου θα επιδοθούν σε μια παράλληλη, εκ του μακρόθεν κούρσα για την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και οι βαθμολογικές εκκρεμότητες θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν, καθώς απομένουν μόνο πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπακός θα αντιμετωπίσει στην Αθηαίνου το Οθέλλο. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και με τη στήριξη της ΚΟΠ θα μεταδοθεί απευθείας από τη Cytavision. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου νίκησε με 2-1 ο Ολυμπιακός.

Ο δεύτερος της κατάταξης Εθνικός Άχνας την ίδια ώρα θα φιλοξενήσει την ΠΑΕΕΚ. Στον πρώτο γύρο ο Εθνικός επικράτησε με 2-0.

Στις 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο ο τρίτος της κατάταξης Άρης θα αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα Πολεμιδιών. Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες 1-1.
 
Δείτε εδώ την αναλυτική βαθμολογία:
https://www.cfa.com.cy/Gr/competitions/7946282 

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc