Η πρόταση Μιχαηλίδη-Αρνήθηκε ο Χατζηπαντέλας!

Τις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου της Ανόρθωσης, Μιχάλη Χατζηπαντέλα με τον πρόεδρο του ΚΟΑ, Αντρέα Μιχαηλίδη για διάφορα βελτιωτικά έργα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» συμπεριλαμβανομένου και του χλοοτάπητα.
 
Στη συνάντηση αυτή (παρουσία και άλλων στελεχών του ΚΟΑ και της Ανόρθωσης) συζητήθηκε επίσης το θέμα του παρκέ, στο κλειστό γήπεδο του ΑΤΙ, το οποίο χρησιμοποιεί η ομάδα γυναικών πετοσφαίρισης της «Μεγάλης Κυρίας».
 
Ο Paparazzo πληροφορήθηκε ότι μετά τη συνάντηση, ο πρόεδρος του ΚΟΑ κάλεσε τον πρόεδρο της Ανόρθωσης για μια αναμνηστική φωτογραφία, όμως, ο Αντρέας Μιχαηλίδης έλαβε αρνητική απάντηση από τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα!
 
Οι πληροφορίες του Paparazzo αναφέρουν ότι ο πρόεδρος των κυανολεύκων απάντησε αρνητικά επειδή ο πρόεδρος του ΚΟΑ, μέχρι σήμερα αποτελεί «κόκκινο πανί» για φίλους της Ανόρθωσης, μετά το πολύκροτο θέμα Ουζόχο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε επίσημα ο Μηνάς Αντωνίου
Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»