Η απάντηση Τραμετσάνι αν θα μείνει στον ΑΠΟΕΛ και η άποψή του για Μπάλοχ

Απολογισμό της μέχρι στιγμής θητείας του στον ΑΠΟΕΛ έκανε για χάρη ιταλικής ιστοσελίδας ο Πάολο Τραμετσάνι και στο πλαίσιό της προέβη σε αρκετές και ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις.
 
«Με εξίταρε η ευκαιρία να παίξω για να κερδίσω άμεσα. Το ξεκίνημα της ομάδας πριν τον ερχομό μου ήταν αρνητικό, ανακάμψαμε σιγά-σιγά χάρη και στη διάθεση των παικτών», δήλωσε ο Ιταλός τεχνικός στο TuttoMercatoWeb.
 
«Στη ζωή μου πολλές φορές με ρώτησαν ποιος με ανάγκασε να κάνω κάποιες επιλογές. Όπως π.χ. όταν πήγα στην εθνική Αλβανίας και πετύχαμε στα προκριματικά του Euro. Μου αρέσουν οι προκλήσεις, να ξεκινώ από το μηδέν. Η διαρκής προσπάθεια είναι ο καλύτερος τρόπος να μαθαίνεις. Αν επιχειρώ να γίνω καλός προπονητής, το οφείλω στις εμπειρίες μου», συμπλήρωσε ο 49χρονος, ο οποίος στη συνέχεια τοποθετήθηκε για...

…το προπονητικό του μοντέλο: «Στην Ιταλία αυτό του Γκασπερίνι, από τη θητεία του στην Κροτόνε. Από αλλοδαπούς τεχνικούς, θα πω τον Κλοπ, είναι ιδιοφυΐα».

…την παραμονή του στον ΑΠΟΕΛ: «Τον Ιούλιο θα είμαστε στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί είναι η σκέψη μου σήμερα»

…το αν κοιτάζει την ιταλική αγορά: «Κοιτάζουμε παντού. Ο αθλητικός διευθυντής ψάχνει. Στις 22 του μήνα έχουμε τον τελικό του κυπέλλου, το οποίο μας ενδιαφέρει πολύ. Ναι, ο σύλλογος δραστηριοποιείται στο παζάρι. Στις 7 Ιουλίου θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

…το αν θα μείνει στην ομάδα ο δανεικός Μπάλοχ: «Είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους παίκτες που έχω προπονήσει. Για το μέλλον θα δούμε»

…το ποια ομάδα βλέπει να τερματίζει τέταρτη στη Σέριε Α: «Η Αταλάντα. Στηρίζω τις ομάδες μου: Αταλάντα στους ομίλους και Τότεναμ για την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ»

…τις απίστευτες ανατροπές στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Το καλύτερο ποδόσφαιρο εδώ και 20 χρόνια! Να πετύχεις τρία γκολ σε αυτόν τον Άγιαξ δεν είναι εύκολο. Είναι η ομάδα που κατέθεσε μια διαφορετική πρόταση, που έκανε κάτι το εξαιρετικό»
 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας