Στέλνουν τον Σταύρο Δημοσθένους στην Ανόρθωση – Η επίσημη ενημέρωση

Ο Σταύρος Δημοσθένους έχει γνωστοποιήσει ότι δεν θα συνεχίσει στην προεδρία του Άρη και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν θα απομακρυνθεί από το ποδόσφαιρο.

Ο λόγος είναι ότι θα εμπλακεί με ομάδα που αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία.

Μάλιστα, κάποια ενέπλεξαν το όνομα της Ανόρθωσης και ότι ο διοικητικός ηγέτης του Άρη θα πάρει «διοικητική μεταγραφή» στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Η «Κυρία», όμως, με ανακοίνωσή της ξεκαθαρίζει οριστικά το θέμα τονίζοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Αναφορικά με φήμες αλλά και δημοσιεύματα τα οποία ειδαν το φως της δημοσιότητας το τελευταίο 24ωρο και θέλουν παράγοντες άλλων ομάδων να αποχωρούν από τα διοικητικά των ομάδων τους και να εμπλέκονται στα διοικητικά της Ανόρθωσης, δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Δειτε Επισης

Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ στην Ολλανδία
Ανακοίνωσε τον Λούκα Μπόγκνταν η ΑΕΛ