«Ο Ουζόχο είχε μια χρονιά στην Ανόρθωση που σίγουρα θα ήθελε να ξεχάσει»

Στην απόδοση του Φράνσις Ουζόχο κόντρα στην Αλκή αναφέρονται τα Μέσα ενημέρωσης στη Νιγηρία με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια.

Στον τερματοφύλακα που αγωνίζεται ως δανεικός στην Ανόρθωση ασκείται αρκετή κριτική ενόψει και του αφρικανικού κυπέλλου και την κλήση του στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Το σχετικό δημοσίευμα:

«O Φράνσις Ουζόχο ως τερματοφύλακας πρώτης επιλογής της Νιγηρίας είχε μια σεζόν στην Ανόρθωση που θα θέλει να ξεχάσει. Η απόδοση του ήταν φτωχή, παίζοντας μόνο σε τρεις αγώνες, όχι ένας καλός απολογισμός για έναν υποτιθέμενο τερματοφύλακα πρώτης επιλογής μιας εθνικής ομάδας όπως η Νιγηρία.

Ο προπονητής Γκερνότ Ρορ έστειλε τον προπονητή τερματοφυλάκων του για προσωπικές προπονήσεις με τον Ουζόχο στην Κύπρο, μια ενέργεια που δεν έγινε με κάποιους άλλους παίκτες που δέχονταν κριτική. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, ο Ουζόχο δεν αξίζει μια θέση στην Εθνική ενόψει του AFCON. Ο Ρορ πρέπει να εμπιστευτεί τους άλλους τερματοφύλακες όμως εξακολουθεί να δείχνει υποστήριξη και προτίμηση στον Ουζόχο».

Δειτε Επισης

Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα
Αναγέννηση Δερύνειας και Πέγεια δεν πέρασαν τον έλεγχο αδειοδότησης κριτηρίων
Αυτά είναι τα δύο φιλικά που θα δώσει ο ΑΠΟΕΛ στη Σερβία
Η ΑΕΚ αρχίζει την ευρωπαϊκή της πορεία στο Europa League-Κοντράρεται με την Παρτιζάν
Πάει για το πρώτο βήμα στην Ευρώπη η ΑΕΚ με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet