«Δεν θέλω χρόνο στην Ανόρθωση, στόχος μου πρωτάθλημα και κύπελλο»

Τους στόχους του στον πάγκο της Ανόρθωσης μοιράστηκε ο νέος προπονητής της ομάδας της Αμμοχώστου, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος δεν έκρυψε τη θέλησή του για κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου. 

Αναλυτικά:

«Εγώ θέλω να κερδίζω κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε μια δυνατή ομάδα, θα φέρουμε παίκτες που θα κάνουν την διαφορά. Δεν θα τα ξηλώσουμε όλα, η ομάδα έχει ήδη βάση και πάνω σε αυτή την βάση θα κτίσουμε την ομάδα μας. Όπως σας είπα πριν 14-15 χρόνια είχαμε παρόμοια προβλήματα με τώρα. Δεν ήρθα εδώ απλά για μια δουλειά, έχω στόχους σαν προπονητής. Τώρα να πω ότι χρειάζεται χρόνο, χρόνο στην Κύπρο εδώ δεν υπάρχει. Θέλουμε κάτι και το θέλουμε χθες. Η ομάδα έχει πρωταγωνιστικούς κάθε χρόνο από την μέρα της ίδρυσης της. Είμαι αισιόδοξος, όσο αφορά στους συνεργάτες κάποιους τους ξέρετε. Θα φτιάξουμε ένα δυνατό προπονητικό τιμ».

Εάν του βάζει επιπλέον πίεση η κατάσταση που επικρατεί;

«Πίεση πάντα υπάρχει. Όπως είπα και πριν, δεν θέλω να δουλέψω απλός για να πω ότι δούλεψα, ο στόχος μου είναι να κερδίσω. Ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα, ανεξάρτητα το ότι βρίσκεται στην δεύτερη εξάδα. Δεν θα κρυφτώ ο στόχος μου είναι αν μπορώ να κερδίσω και πρωτάθλημα και κύπελλο. Κάθε χρόνο θα βάζουμε ψηλούς στόχους και αυτό θα κυνηγήσουμε».

«Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε αυτή την κατάσταση. Είσαι νέος, το 2004-05 ήταν δύσκολη η κατάσταση, αλλά η ομάδα που φτιάξαμε ίσως να ήταν η καλύτερη ομάδα όλων των εποχών στην Κύπρο. Ο κόσμος ήταν δίπλα στην ομάδα, σίγουρα οι καιροί αλλάζουν. Οι Ανορθωσιάτες και αυτοί που είναι κοντά στην ομάδα πρέπει να έρθουν, δεν είναι τα 2-3 άτομα, πρέπει όλοι να έχουν κοινό στόχο να πρωταγωνιστήσει η ομάδα. Έχουμε τα πάντα για να πρωταγωνιστήσουμε, τον κόσμο, το δικό μας γήπεδο. Με θελήση και προσπάθεια μπορούν να γίνουν αυτά που θέλει ο κόσμος και εμείς. Δεν θέλω χρόνο, χρόνος δεν υπάρχει σε αυτό τον χώρο, ούτε στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν έχουμε την πίεση της Ευρώπης, είναι οδυνηρό ότι δεν συμμετέχουμε στην Ευρώπη αλλά αν θες να φτιάξεις κάτι από την αρχή αυτό είναι καλό. Ελπίζουμε ότι θα φτιάξουμε την ομάδα που όλοι περιμένουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας