Κούπα αλά... ΑΕΛ η Παρτίζαν, διπλή χαρά για τον Κέρκεζ!

Ο Ερυθρός Αστέρας κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Σερβία, αλλά απέτυχε να κάνει το νταμπλ. Στον τελικό του κυπέλλου που διεξήχθη την Πέμπτη (23/5) παρουσία 20.000 θεατών, η Παρτιζάν νίκησε 1-0 την ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς και σήκωσε την κούπα στο Rajko Mitic.

Πέραν της επικράτησης επί του πρωταθλητή, ο θρίαμβος της Παρτίζαν είχε κι άλλα κοινά με αυτόν της ΑΕΛ, αφού και το δικό της τέρμα προήλθε με κεφαλιά (14' Μπόγιαν Όστοϊτς) μετά από στημένη μπάλα (εκτέλεση φάουλ), ενώ το εν λόγω κύπελλο ήταν το έβδομο στην ιστορία του συλλόγου του Βελιγραδίου!

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Μπόρχαν, Στόικοβιτς (83' Γκόμπελιτς), Σάβιτς, Μιλούνοβιτς, Ρόντιτς - Γιόβαντσιτς, Γιόβιτσιτς (51' Βουκάνοβιτς), Μπεν (69' Γιόβελιτς), Μάριν, Ίβανιτς, Πάνκοβ.
ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Στόικοβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Σ. Πάβλοβιτς, Ουρόσεβιτς (80' Σέχοβιτς), Σκέκιτς, Ζντιέλαρ (90' Ίλιτς), Πάντιτς, Ιβάνοβιτς (74' Λ. Πάβλοβιτς), Ρικάρντο.


Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Καθοριστικός αγώνας για Εθνική Γυναικών με τη Μάλτα στο Nations League
Σα Πίντο: Kέρδισα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν είχα πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες
Αποστολή στη Μάλτα για την Εθνικής Ομάδα Γυναικών
Το σκηνικό στον όμιλο της Εθνικής και οι αγώνες που ακολουθούν
Ανοιχτό το ενδεχόμενο αποχώρησης Κούμα από την προεδρία της ΚΟΠ-Αποφασίζει για το μέλλον του εντός ημερών