Οι 170.000 της Ομόνοιας και... ξανά το χέρι στην τσέπη για τον Μαργκάσα!

Ο Ρενάτο Μαργκάσα ποτέ δεν ήταν ο ποδοσφαιριστής που ήταν το ταλέντο σε μία ομάδα. Ήταν, όμως, σε όλες αυτός που έδινε περισσότερα και από αυτά που μπορούσε.

Αυτή η μαχητικότητά του και οι ικανότητές του να δένει σε κάθε σύνολο τον κρατούν σε ψηλό επίπεδο, έστω και αν πλησιάζει το 36ο έτος της ηλικίας του, και τον καθιστούν έναν ακούραστο εργάτη για τον κάθε προπονητή.

Από το 2008, όταν ο Πάμπος Χριστοδούλου τον πήρε στην Δόξα, ο κυπροποημένος πλέον άσος, κρατιέται σε πρωταγωνιστικές βάσεις και εξ όσων φαίνεται θα απασχολήσει και για τη νέα χρονιά.

Τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πληροφορίες ότι για τον Πορτογάλο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ανόρθωση και τον προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια. Για να γίνει εφικτή οποιαδήποτε μετακίνηση του Πορτογάλου στους κυανόλευκους ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα (κυπριακή ή όχι) ενδεχομένως να ενδιαφερθεί, θα πρέπει να ικανοποιηθεί η Νέα Σαλαμίνα.

Όπως είναι γνωστό, όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Μαργκάσα έφευγε από την Ομόνοια, στη συμφωνία με τους ερυθρόλευκους είχε μπει όρος ότι μπορεί να αποχωρήσει εφόσον καταβληθεί το ποσό της ρήτρας (50.000).

Εφόσον τελικά ο Μαργκάσα αγοραστεί από κάποια ομάδα, δεν θα είναι η πρώτη φορά που δαπανήθηκε χρήμα για να αλλάξει φανέλα. Το καλοκαίρι του 2011, η Ομόνοια βλέποντας τα στοιχεία που έδειξε οι Πορτογάλος στη διετία του στην Δόξα και μετέπειτα στον ένα χρόνο στην ΑΕΚ κινήθηκε για να τον εντάξει στη δύναμή της.

Οι κιτρινοπράσινοι αρχικά ζήτησαν 200.000 χιλιάδες, ενώ η προσφορά των πρασίνων έφθανε στις 160 χιλιάδες. Τελικά, η συμφωνία έκλεισε κοντά στις 170.000 ευρώ.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, μέρος των χρημάτων που θα έδινε η ομάδα της Λευκωσίας στην ΑΕΚ αφαιρέθηκαν μετά την μετακίνηση του Άλεξ ντα Σίλβα στους Λαρνακείς τον Ιανουάριο του 2012.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Ηχηρό μήνυμα Κούμα-«Όταν έχεις με το μέρος σου το δίκαιο δεν φοβάσαι»
Μπόλικες αλλαγές στην κλήση της Εθνικής Ανδρών
Παρελθόν από την Ομόνοια και ο Κίτσος
«Δεν φεύγει από τον Κύπρο ο Μιλόγεβιτς, θα είναι ο νέος προπονητής της Πάφου»
Kάλεσμα Προκοπίου σε οργανωμένους για διάλογο-Στα σκαριά μόνιμη αντιοχλαγωγική ομάδα
Τέλος άλλος ένας από την Ομόνοια
Λαμβάνουν όρους εντολής οι δύο ερευνώντες λειτουργοί για τους 16 κόκκινους φακέλους
Έφθασε η στιγμή για τη μεγαλύτερη γιορτή του Κυπριακού ποδοσφαίρου
Μπλεξίματα για τον Μαρτσίνιακ-Η UEFA εξετάζει αντικατάσταση του στον τελικό του Champions League
ΒΙΝΤΕΟ: Παράνοια στους ρυθμούς της Σάσας Μπάστα στην... πράσινη γειτονιά