Δίνουν πληροφορίες για διαπραγματεύσεις ΑΠΟΕΛ-Ρόμα για Τάμαρι

Διαπραγματεύσεις με την Ρόμα για την παραχώρηση του Μούσα Αλ Τάμαρι ξεκίνησε ο ΑΠΟΕΛ σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ιταλικό δημοσίευμα.
 
Συγκεκριμένα η okcalciomercato.it μεταφέρει αποκλειστικές τις πληροφορίες και σύμφωνα με τις οποίες σημειώνεται ότι ο ποδοσφαιριστής έχει κοστολογηθεί στα τρία εκατομμύρια ευρώ. «Το ποσό δεν είναι αποτρεπτικό για τους Τζιαλορόσι» σημειώνεται στο ρεπορτάζ.
Στο κείμενο περιγράφονται, επίσης, τα χαρακτηριστικά του Ιορδανού ποδοσφαιριστή. «Έχει πολύ καλή ντρίμπλα, και με την ταχύτητά του μπορεί εύκολα να ξεπεράσει τον αντίπαλο. Εάν κριθεί αναγκαίο, μπορεί να αγωνιστεί ως επιθετικός μέσος, ενώ μπορεί να παίξει και στη γραμμή».

Θυμίζουμε ότι προ ημερών υπήρξαν πληροφορίες που ήθελαν σκάουτερ της Ρόμα να ήρθαν στην Κύπρο για να παρακολουθήσουν εν δράσει τον Τάμαρι, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε από τον επίσημο ΑΠΟΕΛ μιας και δεν υπήρχε οποιαδήποτε ενημέρωση από την ιταλική ομάδα, όπως υποστηρίχθηκε.

Πρόσφατα για το ενδιαφέρον της Ρόμα ρωτήθηκε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος άφησε τα σενάρια για το μέλλον του στα χέρια του ΑΠΟΕΛ μιας και διατηρεί μαζί του συμβόλαιο.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη