Απάντηση Αναστασίου εάν υπάρχει πρόβλημα με Νταρμπισάιρ-Η θέση Παπασταύρου

Για το αρνητικό κλίμα προς το πρόσωπό του μετά από κάποιες τοποθετήσεις του σχολίασε ο τεχνικός της Ομόνοιας, Γιάννης Αναστασίου, στη σημερινή (03/05) συνέντευξη Τύπου των πρασίνων, ο οποίος σχολίασε επίσης για το αν υπάρχει πρόβλημα με τον Νταρμπισάιρ.

«Για εμένα ένα πράγμα μετράει και αυτό είναι η δουλειά. Σίγουρα τα τελευταία αποτελέσματα δεν αντικατοπτρίζουν την εικόνα μας. Θα είναι άδικο όμως να κρίνεται από 1-2 αποτελέσματα. Είπαμε πως έχουμε αδυναμίες. Πάντα προσπαθούμε, με τις δυνατότητες του κάθε ποδοσφαιριστή. Πάντα η κριτική έρχεται μετά από ένα κακό αποτέλεσμα. Θαύματα δεν μπορούμε να κάνουμε με τη συγκεκριμένη ομάδα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δουλεύουμε. Να δώσουμε λύσεις και το κυριότερο να είμαστε ανταγωνιστικοί. Πάντα ευελπιστούμε στο καλύτερο» απάντησε.

«Την ευθύνη πάντα την αναλαμβάνω και γι’ αυτό είμαι εδώ. Δεν κρύφτηκα. Όταν μιλάμε για μια ομάδα, ευθύνες έχουν όλοι. Άρα αν εσάς σας καλύπτει να ακούτε να πάρω την ευθύνη, που πάντα βαραίνει τον προπονητή. Προσπαθώ να μάθω πως δουλεύεται εσείς οι δημοσιογράφοι γιατί δεν θέλω να δημιουργώ παρεξηγήσεις. Προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Έχω ευθύνες για τον τρόπο που παίζει η ομάδα. Θέλετε να βγαίνω σε κάθε παιχνίδι να παίρνω την ευθύνη; Δεν έχω καταλάβει… Αν γίνει αυτό θα κρύψουμε το πρόβλημα; Πάντα θα βαραίνει τον προπονητή. Δεν έχω πρόβλημα, πάντα μετά από κάθε παιχνίδι η ευθύνη βαραίνει εμένα. Μιλάω με κόσμο της Ομόνοιας και έχω μια εικόνα».

Σε συγκεκριμένη ερώτηση για τον Αναστασίου σημείωσε: «Εμένα με ενδιαφέρει η ομάδα, ο καθένας έχει ένα ρόλο. Όταν ήρθα, μετά από το ματς με τον ΑΠΟΕΛ ήταν Πέμπτη. Θα άρχιζα με τον Ερμή την Κυριακή και θα έβαζα τον Ματ. Μου είπε ο γιατρός πως ο Ματ είναι τραυματίας. Βρέθηκε η λύση του Ραμίρες. Η ομάδα έπαιξε στο επόμενο παιχνίδι με τη Δόξα, πήραμε τη νίκη. Θεώρησα πως αφού η ομάδα πήγαινε όπως έπρεπε, δεν θεώρησα πως έπρεπε να κάνω αλλαγές. Πάντα αυτό που κάνω, βάζω την ομάδα πιο πάνω. Αν υπάρχει ένας παίκτης που είναι “αλήτης”, θα παίξει. Δεν βάζω τον εγωισμό μου πάνω από την ομάδα. Κοιτάζω να δω πως λειτουργεί ένας παίκτης σε αυτό που του ζητάω. Πάνω σε αυτό το πλάνο βγαίνει η ενδεκάδα. Δεν έχω πρόβλημα με κανέναν. Είτε είναι ο Χάμπος που είναι 17 είτε ο Βύντρα που είναι 37. Αν κάποιος έχει 100.000 followers στο Instagram, δεν με ενδιαφέρει».

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σταύρος Παπασταύρου, που ανάφερε: «Είπατε ότι ο προπονητής και ο παίκτης έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά. Αυτό δεν σημαίνει κάτι. Όποιος δεν κάνει αυτό που θέλουμε, δεν έχει θέση στην ομάδα. Αν δεν προσφέρουν οι παίκτες όσα πρέπει, δεν έχουν θέση στην ομάδα. Δεν θα κάνουμε χάρες σε κανέναν. Και αυτό αφορά όλους. Δεν είμαστε εδώ να μιλήσουμε μόνο για τον Ματ. Αν θα παίξει ή όχι είναι θέμα του προπονητή. Ο προπονητής είναι εδώ γιατί πιστεύουμε πως μπορεί να βοηθήσει όχι γιατί έχει συμβόλαιο».
 
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Παρελθόν από την Καρμιώτισσα ο Σωφρόνης
Ορίστηκε από την ΚΟΠ η διαιτητική ομάδα του Super Cup
Ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα ο Σίμος Ταραπουλούζης
Ξεσπά η Ομόνοια 29ης για την απόφαση της ΚΟΠ-«Θα μας δοθούν 150 εισιτήρια, μιλάμε για κεκλεισμένων»
Ζητά κατώτατο μισθό για ξένους ποδοσφαιριστές ο ΠΑΣΠ-Συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Μετανάστευσης
Πυρά ΑΠΟΕΛ για την απαγόρευση μετακίνησης-«Δεν ανέλαβε κανένας ευθύνη για τα επεισόδια στη Λεμεσό»
Χάνει Πίζι για το Super Cup ο ΑΠΟΕΛ-Τρεις οι απουσίες των πρωταθλητών
Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας