Δέχεται κριτική στην Αυστραλία ο Ρέζα: «Οι επιθετικοί πληρώνονται για να σκοράρουν!»

Δεν διανύει και την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του, έχοντας αποχωρήσει από την Κύπρο για την Αυστραλία τη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου.
 
Ο λόγος για τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Ρέζα Γκουτσανεζάντ, ο οποίος δόθηκε ως δανεικός στη Σίντνεϊ F.C, από την οποία υπήρχαν μεγάλες απαιτήσεις, γνωρίζοντας και το παρελθόν του Ιρανού επιθετικού και τη συχνή επαφή που είχε με τα αντίπαλα δίκτυα. 
 
Στην ιστοσελίδα «smh.com.au» γίνεται ανάλυση της δυσκολίας του 31χρονου στράικερ να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρέζα έχει σημειώσει μόλις ένα γκολ σε 15 συμμετοχές στην Αυστραλία, γεγονός που το καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να παραμείνει και τη νέα σεζόν στη χώρα (σ.σ. ο δανεισμός του ολοκληρώνεται και θα πρέπει να επιτευχθεί νέα συμφωνία για να μην επιστρέψει στους γαλαζοκίτρινους). 
 
Το δημοσίευμα:
 
«Ο Ρέζα Γκουτσανεζάντ ήταν ένας από τους παίκτες που έχασαν ξεκάθαρες ευκαιρίες την περασμένη Τρίτη στην ήττα της ομάδας στη Νότιο Κορέα, κάτι που τέλειωσε τις πιθανότητες να προκριθεί στη φάση νοκ άουτ του Τσάμπιονς Λιγκ Ασίας».
 
«Οι δυσκολίες του Ιρανού να σκοράρει προέρχονται από την ομάδα από την οποία ήρθε, τον ΑΠΟΕΛ. Ο "γκούτσι" σκόραρε μονάχα δύο φορές σε 15 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Βλέποντας το βιογραφικό του, περιμέναμε πολύ περισσότερα από τον Ρέζα, με τη Σίντνεϊ F.C να τον θεωρεί ως ένα παίκτη κλειδί για την τρέχουσα σεζόν. Η συνεργασία που έχει με τους συμπαίκτες του είναι καλή, ωστόσο το σκοράρισμα είναι εκείνο για το οποίο πληρώνονται οι επιθετικοί. Η ομάδα χρειάζεται τον Ρέζα να βρει ξανά το… φονικό του ένστικτο ενόψει του αγώνα με τη Μέλμπουρν Βίκτορι την Κυριακή».

Δειτε Επισης

Με νίκη της Ομόνοιας Αραδίππου ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Cyprus League
Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων