Τα δύο ρεκόρ που έσπασαν με το γκολ του Σαλάχ

Έπειτα από την περσινή μεγάλη ατυχία με τον τραυματισμό που του προκάλεσε ο Σέρχιο Ράμος στον τελικό του Κιέβου, στα τέλη του Μαΐου του 2018, ο σούπερ σταρ των «κόκκινων» ξεκίνησε με ονειρώδη τρόπο τον φετινό τελικό του Wanda Metropolitano. Δηλαδή, σκοράροντας!

Ο Μανέ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Σισοκό στα 25 δευτερόλεπτα του αγώνα και ο Σαλάχ στο 2ο λεπτό (για την ακρίβεια στα 108 δευτερόλεπτα) έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από την άσπρη βούλα για το 1-0 επί της Τότεναμ.

Έγινε ο πρώτος Αιγύπτιος σκόρερ ever σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ, το γκολ που σημείωσε, είναι το 3ο ταχύτερο στα χρονικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών. Το 1959 ο Ενρίκε Ματέος για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είχε βρει δίχτυα προτού συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του τελικού με τη Ρεμς στη Στουτγκάρδη, ενώ, ο Πάολο Μαλντίνι, στο «κόκκινο» έπος της Πόλης, το 2005, είχε βάλει μπροστά στο σκορ τη Μίλαν στα 50 δευτερόλεπτα.

Πηγή: England365.gr

Δειτε Επισης

Η Μπρέντφορντ είπε το «ναι» στα 82 εκατ. ευρώ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Μπουμό
Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ