«Κύριος» ο Χατζηβασίλης - «Να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει»

Την επισημοποίηση της απόκτησης του Κύπριου μεσοεπιθετικού, Γιάννη Χατζηβασίλη, ανακοίνωσε η Ανόρθωση, με τη συμφωνία να ισχύει μέχρι το 2021. 
 
Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής, παραχωρώντας τις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε τη χαρά του που έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στην ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Αναλυτικά:
Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κύπριο μεσοεπιθετικό, Γιάννη Χατζηβασίλη, μέχρι το 2021.

Πρόκειται για 29χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην επιθετική γραμμή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνιζόμενος στη Δόξα Κατωκοπιάς πέτυχε 4 τέρματα.

Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε τα πρώτα επαγγελματικά του βήματα του από την ΑΕΠ για να αγωνιστεί στη συνέχεια της καριέρας του σε Ατρόμητο Γεροσκήπου, Ομόνοια, Άρη Λεμεσού, Εθνικό Άχνας, Απόλλωνα και Δόξα Κατωκοπιάς.

Καλωσορίζουμε το Γιάννη Χατζηβασίλη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης!
 
Μιλώντας στην κάμερα της ομάδας της Αμμοχώστου, ο Χατζηβασίλης ανέφερε:
 
«Ευχαριστώ, είναι ιδιαίτερη χαρά και τιμή που έχω την ευκαιρία ν’ αγωνιστώ σε μια ομάδα όπως είναι η Ανόρθωση με τόσο ένδοξη ιστορία. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό ώστε να δικαιώσω τους ανθρώπους που πίστεψαν σε εμένα. Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με τους στόχους της ομάδας, όσο περισσότερο προσπαθήσω τόσο θα βοηθήσω και την ομάδα. Η Ανόρθωση πάντα διεκδικεί τίτλους και ο στόχος μας είναι αυτός. Ο κόσμος μας είναι πάντα κοντά στην ομάδα ελπίζω και φέτος να συμβεί το ίδιο, θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν