Απάντηση Μπεργκ για αντιπάλους και τι θα κάνει για τον απογοητευμένο κόσμο

Πέραν από περσινά παιχνίδια της Ομόνοιας ο Χένινγκ Μπεργκ παρακολούθησε και τους αντιπάλους των πρασίνων, όπως ανάφερε στο πλαίσιο των δηλώσεων του στην παρουσίαση από την ομάδα της Λευκωσίας.

«Ναι έχω παρακολουθήσει, αυτή είναι η δουλειά μου. Γνωρίζω το επίπεδο, πρέπει να γνωρίζω τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Δεν τα γνωρίζω όλα, όμως με βοηθούν να προσαρμοστώ και να γνωρίσω όσα περισσότερα για το πρωτάθλημα και τους ανταγωνιστές μας» είπε.
Έπειτα δέχθηκε ερώτηση αν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ενδεχόμενη απογοήτευση του κόσμου αν κάτι πάει στραβά. Γελώντας απάντησε: «Το ελπίζω. Με τη δουλειά μου, και με τη δουλειά της ομάδας να επιστρέψει στο γήπεδο o κόσμος. Θέλω να τους δ, να ζήσω τη ζεστή ατμόσφαιρα η οποία βοηθάει στις νίκες. Γνωρίζω πως για να έρθουν πρέπει να τους δείξουμε πράγματα. Να κερδίζουμε».

Στο σημείο αυτό έκανε παρέμβαση το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ομάδας, Νίκος Χαραλαμπίδης, που ανάφερε για την προσπάθεια να έρθει ο κόσμος κοντά: «Είναι στις προτεραιότητα μας η επιστροφή του κόσμου. Πρέπει να δει έργα, όλες οι κινήσεις μας είναι προς αυτή την κατεύθυνση. Έχουμε καταγράψει τα πάντα που έχουν πάει λάθος, για να μην τα επαναλάβουμε. Δεν έχουμε όμως το μαγικό ραβδί. Θα χτιστεί ο κορμός για να μπορέσουμε να φέρουμε την Ομόνοια εκεί που πρέπει, εκεί που την οραματίζεται ο κόσμος. Η Ομόνοια επανέρχεται». 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά