«Κρέμασε» τα παπούτσια του ο Λέτο!

Με ένα σύντομο και λιτό μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Αργεντίνος πρώην σταρ του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού, έκανε γνωστό πως αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Συγκεκριμένα, ο «Σέμπα» έγραψε «Σας ευχαριστώ. Αντίο». Μάλιστα, είναι άξιο αναφοράς πως τώρα που αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του δημιούργησε και προσωπικό λογαριασμό στο Instagram, που δεν είχε μέχρι πρότινος.

Στις δύο θητείες του με το τριφύλλι στο στήθος μέτρησε συνολικά 141 συμμετοχές και 43 γκολ, ενώ στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά για χάρη του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίστηκε 37 φορές σημειώνοντας 2 τέρματα.

Από εκεί και πέρα αγωνίστηκε ακόμα με τη φανέλα της Λίβερπουλ, της Κατάνια, της Λανούς αλλά και της Εμιρέιτς. Πλέον, στα 32 του χρόνια αποφασίζει να γράψει το φινάλε της καριέρας του. Βεβαίως, μένει να δούμε ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του Λέτο με αρκετά σενάρια ήδη να τον θέλουν να έχει προτάσεις να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από άλλα πόστα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός