Έτοιμος ν' ακριβοπληρώσει το... γκολ ο ΑΠΟΕΛ

Όταν στο πιο πλήρες και ποιοτικό ρόστερ της περασμένης περιόδου στην α' κατηγορία πρώτος σκόρερ (και μοναδικός με διψήφιο αριθμό τερμάτων) είναι ο 35χρονος αμυντικός μέσος της ομάδας (Νούνο Μοράις, 14 γκολ), δεν χρειάζεται οποιαδήποτε ανάλυση για την αχίλλειο πτέρνα της.

Ακόμη περισσότερο και από την περιβόητη σταθερότητα ή την προσαρμογή απέναντι σε κλειστές άμυνες ο ΑΠΟΕΛ της περιόδου 2018/19 στερήθηκε τον κλασικό γκολτζή. Τον παίκτη που θα του τελείωνε -με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα από κάθε άλλον- τις φάσεις κάνοντας τη ζωή του πιο εύκολη.

Η κατάκτηση του τίτλου ακόμη και χωρίς την ύπαρξη ενός δεινού σκόρερ δεν αποπροσανατόλισε τους πρωταθλητές, σε τελική ανάλυση η επιστροφή στους ομίλους μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης (αδήριτη οικονομική ανάγκη) απαιτεί την παρουσία στο ρόστερ τουλάχιστον ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή.

Ντομένικο Τέτι και Πάολο Τραμετσάνι έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις για την απόκτηση ενός σκόρερ από το θερινό παζάρι, ενώ με τη σύμφωνη γνώμη και του Πρόδρομου Πετρίδη στον υπό αναζήτηση επιθετικό θα προσφερθεί το υψηλότερο συμβόλαιο του μεταγραφικού μπάτζετ.

Αυτό δεν σημαίνει πως ο ΑΠΟΕΛ για τη συγκεκριμένη προσθήκη θα ξεφύγει από το συνολικότερο πλαίσιο και τους περιορισμούς της οικονομικής του πολιτικής, αλλά (σημαίνει πως) είναι διατεθειμένος να πληρώσει για το γκολ περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο αυτή τη μεταγραφική περίοδο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου