Λέο, εσύ πρέπει να σηκώσεις το βάρος... (vid)

Η Αργεντινή αντέδρασε, έβγαλε χαρακτήρα στο 2ο ημίχρονο μετά τα τραγικά 45 πρώτα λεπτά, αλλά το 1-1 με την Παραγουάη την κρατά τελευταία στο 2ο όμιλο του Copa America, παίζοντας τη ζωή της κόντρα στο αξιόμαχο Κατάρ την Κυριακή (22/6).

Η «Μπιανκοσελέστε» ήταν ανούσια στο πρώτο ημίχρονο και είδε την αντίπαλό της να βρίσκει το γκολ στην κόντρα με τον Σάντσες, «κυνηγώντας» για ακόμη μια φορά, αλλά ο Μέσι το πήρε πάνω του και ισοφάρισε νωρίς στην επανάληψη, με τις καθοριστικές επεμβάσεις του Αρμάνι, μεταξύ των οποίων και ένα πέναλτι του Γκονζάλες, να κρατούν το 1-1. 

Το αποτέλεσμα αφήνει την Παραγουάη μόνη στη 2η θέση με 2 βαθμούς, ενώ η Αργεντινή ισοβαθμεί με το Κατάρ στον έναν, μακριά από τους 6 της Κολομβίας, που έχει ήδη προκριθεί στους «8».

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε, γενικά, ιδιαίτερη δράση. Η Παραγουάη κατάφερνε να αμυνθεί αποτελεσματικά και στο 37ο λεπτό βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» στην κόντρα. Ο Αλμιρόν έχασε την ισορροπία του, αλλά βρήκε τρόπο να τροφοδοτήσει στο ύψος του πέναλτι τον Σάντσες, που με «ξερό» σουτ στη γωνία έκανε το 0-1.

Η αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, αντιθέτως, ήταν ιδανική για την Αργεντινή. Η «Μπιανκοσελέστε» έδειξε νεύρο, μπήκε με διάθεση να βρει το γκολ της ισοφάρισης και το κατάφερε στο 57' με εκτέλεση πέναλτι του Μέσι, ύστερα από χέρι του Σαμπάιο που στην αρχή δεν είδε ο διαιτητής, αλλά υπέδειξε το VAR. Ουδεμία αμφιβολία υπήρχε στο πέναλτι που έκανε στην απέναντι πλευρά, όμως, ο Οταμέντι, αλλά ο Αρμάνι είπε «όχι» στον Γκονζάλες 6 λεπτά αργότερα. Τρία λεπτά μετά, μάλιστα, η Αργεντινή είχε την ευκαιρία της, αλλά ο Μαρτίνες αστόχησε στην κεφαλιά του, στέλνοντάς την πάνω από το δοκάρι. Ίδια κατάληξη είχε κι ένα σουτ του Μέσι από καλή θέση στο 75', ενώ 10 λεπτά αργότερα μια διπλή επέμβαση του Αρμάνι έσωσε ξανά τους τυπικά γηπεδούχους. Στο υπόλοιπο, οι παίκτες του Σκαλόνι δε βρήκαν αξιόλογη στιγμή, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται αποτελεσματικά και να κρατούν το «Χ».

Δείτε τα γκολ:






Πηγή: sdna.gr

 

Δειτε Επισης

Η Ρόμα πιέζεται από το Financial Fair Play
Βινίσιους: Αφαίρεσε τη Ρεάλ από το Instagram του - Οργή από τους φιλάθλους
Ιταλικά ΜΜΕ: «Σειρήνες του ΠΑΟΚ για τον Μακουμπού»
Ο Βιρτς έγινε η ακριβότερη μεταγραφή της Premier League και τρίτη ακριβότερη στην ιστορία
Αρνητική απάντηση στη Μίλαν για τον Μουζακίτη
«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται