Σπόντες από Καραβίδα-«Ενόχλησαν παίκτες και όμως ήρθαν δεύτεροι…»

Όταν βγει να μιλήσει ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας», ρίχνει ατάκες. Αυτό έπραξε για ακόμη μία φορά, ρίχνοντας και σπόντες για κάποιους που ενόχλησαν ποδοσφαιριστές της ομάδας του.
 
Μιλώντας στο Super Sport FM, σε ερώτηση για το γεγονός ότι εντάσσονται στο ρόστερ ντόπιοι παίκτες, υποστήριξε ότι άλλες ομάδες προσπάθησαν να προσεγγίζουν τους ίδιους ποδοσφαιριστές.
 
«Κάποιοι έχουν προσεγγιστεί και από άλλες ομάδες, όμως δυστυχώς για αυτούς ήρθαν δεύτεροι. Τους προλάβαμε. Κάποιοι ενόχλησαν και συνεχίζουν να ενοχλούν τους παίκτες μας όμως ήρθαν δεύτεροι. Όταν ξέρεις ότι ο ποδοσφαιριστής είναι με το ένα πόδι σε μια ομάδα και να προσπαθείς να σπάσει το συμβόλαιό του και να πάει στην ομάδα σου, δεν είναι σωστό» ανάφερε.
 
Ο πρόεδρος της Δόξας εξέφρασε και την άποψή του σχετικά με το νέο πρωτάθλημα με βάση και τις μεταγραφικές κινήσεις: «Είναι το πιο μουντό καλοκαίρι στα θέματα των μεταγραφών. Βλέπουμε, όμως ότι οι ομάδες παίρνουν πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Είναι εξαιρετικός παίκτης ο Μάτιτς που πήρε το ΑΠΟΕΛ, πολύ καλός παίκτης αυτός που πήρε η Ομόνοια, κατά πάσα πιθανότητα θα πάει στην Ομόνοια ο Ουζόχο και ο Άλεφ θα πάει στο ΑΠΟΕΛ. Θεωρώ πως θα μεγαλώσει η ψαλίδα των μεγάλων από τους μικρούς. Θα είναι πολύ καλό το πρωτάθλημα, με μια καλύτερη Ομόνοια, μια πολύ καλύτερη Ανόρθωση με τις γνώσεις και τη δουλειά του κ. Κετσπάγια, το ΑΠΟΕΛ να γίνεται ακόμη πιο δυνατό, θα δούμε και τις υπόλοιπες, η ΑΕΛ, ο Απόλλωνας εντάξει…»
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα