Απίστευτη γκαντεμιά με Παύλου-Γιατί απορρίφθηκε η πρόταση για Κορέια

Μεγάλη ατυχία χτύπησε για άλλη μια φορά τον Τιμόθεο Παύλου και δη τη Νέα Σαλαμίνα. Ο νεαρός παίκτης υπέστη ρήξη χιαστών και θα χάσει σίγουρα ολόκληρη την προετοιμασία της ομάδας. 

Οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν παράλληλα την πρόταση της Ομόνοιας για τον Άντερσον Κορέια αφού δεν θεωρούν ότι ανταποκρίνεται στα... θέλω της ομάδας.

Για τα θέματα που απασχολούν τη Νέα Σαλαμίνα μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος στον Super Sport FM 104.0.

Οι δηλώσεις του:

Υπάρχει πρόβλημα με τον Τιμόθεο Παύλου; «Είναι πραγματικότητα. Εδώ και 3-4 μέρες υπάρχει νέο πρόβλημα με τον Τιμόθεο Παύλου, υπέστη ξανά ρήξη χιαστών. Ακολουθούσε εντατικές προπονήσεις για να είναι έτοιμος στην προετοιμασία και συνέβηκε αυτό. Περίμενε πως και πώς να αρχίσει προετοιμασία. Θα είμαστε δίπλα του καθώς τον πιστεύουμε πολύ. Ο Τσαμπούρης αποκτήθηκε και γι' αυτό τον λόγο αλλά και για το γεγονός ότι είναι ένας παλιός γνώριμος και μάλιστα πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής. Είναι παίκτης με εμπειρίες, παίκτης ηγέτης-προσωπικότητα και θεωρούμε ότι θα είναι πολύτιμος για την ομάδα μας».

Ισχύει ότι σας έγινε πρόταση 75 χιλιάδων ευρώ από την Ομόνοια για τον Κορέια και την απορρίψατε; «Δεν θα μιλήσω για ποσά. Είναι πραγματικότητα ότι έγινε μια κρούση με συγκεκριμένο ποσό την οποία έχουμε απορρίψει και το κλείσαμε το θέμα. Το είπαμε ότι αν δεν έρθει πρόταση θα το κλείσουμε το θέμα. Ήρθε πρόταση η οποία δεν αντικατοπτρίζει την αξία του παίκτη, ούτε τα «θέλω» της Νέας Σαλαμίνας και δεν διαπραγματευόμαστε με τέτοια ποσά».

Έκλεισε οριστικά το όλο θέμα Κορέια; «Στο ποδόσφαιρο ποτέ μην πεις ποτέ. Αυτή την στιγμή δεν παραχωρείται ο ποδοσφαιριστής. Γνωρίζουν τι ζητάμε για τον ποδοσφαιριστή. Ο Κορέια θα κληθεί στην προετοιμασία. Το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και όποιος θέλει μπορεί από την 1η Ιουνίου μπορεί να τον αποκτήσει σαν ελεύθερο. Είμαστε έτοιμοι για το οτιδήποτε απρόοπτο μπορεί να προκύψει και είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάρουμε τους παίκτες για να κάνουμε ότι κάναμε πέρσι, όχι βαθμολογικά αλλά να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο».

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε