Τι λένε στον ΑΠΟΕΛ για ʼλεφ και Μιχαΐλοβιτς-Πότε ξεκαθαρίζει με Μοράις

Σήμερα (21/6) αρχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο ΑΠΟΕΛ με την πρώτη προπόνηση στον «Αρχάγγελο» στις 18:30. Οι γαλαζοκίτρινοι θ' αναχωρήσουν τη Δευτέρα (24/6) για την Αυστρία, όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Όσον αφορά τις περιπτώσεις τον Καζού, Νατέλ και Μοράις αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στο επόμενο τριήμερο, πριν την αναχώρηση των πρωταθλητών από την Κύπρο. 

Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λευκωσίας, Νεκτάριος Πετεβίνος, μιλώντας στον Super Sport FM 104.0, δεν διέψευσε το ενδιαφέρον για τον Άλεφ Σαντάνα, ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Αθηνών ως δανεικός από την Μπράγκα. 

Εντός της ημέρας αναμένεται να τελειώσει και το θέμα με τη μεταγραφή του Κύπρου Χριστοφόρου στη Νέα Σαλαμίνα.

Για την έναρξη της προετοιμασίας: «Σήμερα είναι το πρώτο ραντεβού στον Αρχάγγελο, στις 18:30. Δεν είναι η πρώτη κλήση, κάποιοι θα λείπουν, τους έχει δοθεί άδεια, πρόκειται για τους έξι διεθνείς. Θα επιστρέψουν την Κυριακή, πλην του Ρομό που βρίσκεται στο Κόπα Αμέρικα. Αναμένουμε και θα εκδώσουμε ανακοίνωση, για το ποιοι θα είναι στο αεροπλάνο για Αυστρία. Υπολογίζουμε πως αυτό θα γίνει την Κυριακή καθώς τη Δευτέρα αναχωρεί η ομάδα».

Για τους Καζού, Νατέλ, Μοράις: «Είναι διαφορετικές περιπτώσεις. Το έχουμε πει πολλές φορές. Όταν προκύψει εξέλιξη τότε θα ενημερώσουμε. Θα περιμένουμε μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας, άρα αυτό το τριήμερο θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Από’ κει και πέρα θα δούμε κι άλλες περιπτώσεις γιατί θέλουμε να έχουμε τους ποδοσφαιριστές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Θέλουμε να είναι οι Νατέλ και Καζού, είναι σημαντικό το γεγονός πως ξέρουν τη φιλοσοφία, τον προπονητή κλπ. Στην περίπτωση του Μοράις, όπως είπα ξανά, είναι διαφορετική περίπτωση. Είναι ξεχωριστή προσωπικότητα, ορίσαμε γι’ αυτό το χρονικό περιθώριο έχει καθοριστεί μέχρι το στάδιο της προετοιμασίας (σ.σ. Κυριακή). Είμαστε σε ανοικτή γραμμή με τον Μοράις και περιμένουμε. Ένιωσα την ανάγκη να γράψω αυτό που έγραψα στο twitter, κάποιες δημοσιοποιήσεις του Νούνο αναζωπύρωσαν τα δημοσιεύματα, κάποια πράγματα είναι καλό να γίνονται εσωτερικά. Αυτό που πέτυχε στον ΑΠΟΕΛ είναι αδιανόητο. Να δείχνουμε σεβασμό στον Νούνο. Τώρα γιατί δεν ξεκαθάρισε ακόμη, το ξέρουν οι δύο πλευρές. Υπομονή λοιπόν μέχρι την Κυριακή».

Για την ανάρτηση του Μαντούκα: «Από τη στιγμή που μιλά ως οπαδός αλλά έχει μια υπόσταση, είναι από τους ζωντανούς Θρύλους του ΑΠΟΕΛ, μπορώ να τοποθετηθώ. Ως ΑΠΟΕΛ δεν μας αφορά αν υπάρχει διαφορά με τον Αλεσάντρο, είναι και οι δύο Βραζιλιάνοι μπορούν να βρεθούν και να μιλήσουν. Ο Αλεσάντρο συνεργάζεται με τον ΑΠΟΕΛ εδώ και έξι χρόνια. Δεν θα μπούμε σε προσωπική διαμάχη, δεν ξέρω τι υπάρχει μεταξύ τους. Γνωρίζω όμως ότι μίλησαν μετά από αυτό ποστάρισμα. Δεν μας αφορά από’ κει και πέρα».

Για τον Άλεφ: «Δεν είναι πρόθεση του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ να μπει σε ονοματολογία. Αν υπάρχει ενδιαφέρον για ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής αξίας τύπου Άλεφ και Μιχαΐλοβιτς, τότε ναι υπάρχει από την άποψη της ποδοσφαιρικής αξίας των δύο ποδοσφαιριστών. Διαβάζω πως ο Μιχαΐλοβιτς είναι στην Κύπρο. Δεν ήρθε ακόμα. Πώς να έρθει από τη στιγμή που συζητάμε και δεν έχουμε συμφωνήσει; Γι’ αυτό είπα πως από τα 100 ισχύουν τα 10. Λάθη γίνονται, λάθος πληροφόρηση μπορεί να υπάρξει».

Για την Ευρώπη και τους αντιπάλους: «Από πλευράς του τεχνικού επιτελείου, θα παρακολουθήσει τα παιχνίδια. Θα γίνει η προετοιμασία για να δέσει η ομάδα. Την Κυριακή θα εκδώσουμε ανακοίνωση με την πλήρη σύνθεση της αποστολής. Έχουμε συμφωνήσει για τέσσερα φιλικά. Κάποια θα γίνουν και εκτός Αυστρίας. Τα φιλικά είναι τα εξής: Στις 30/7 απέναντι στην Ρούνταλ (Σλοβενίας), στις 4/7 με τη Ζίλινα, στις 9/7 θα αντιμετωπίσουμε την Ριέκα και στις 11/7 απέναντι στην Σακτάρ Ντόνεσκ. Γίνονται διευθετήσεις για να δούμε αν θα καλυφθούν τηλεοπτικά κάποια φιλικά εξ αυτών».

Για τον Κύπρο Χριστοφόρου και αν θα τον αποκτήσει η Νέα Σαλαμίνα με ελευθέρα: «Είμαστε σε επαφές, θα καταλήξουμε σήμερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan
Δύο προπονήσεις για την Εθνική Παίδων-Οι παίκτες που κλήθηκαν
«Έφυγε ο Μηνάς μας, η θέση του στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα είναι πάντα εκεί»
Χέρι φιλίας μεν, καρφιά δε από Κούμα-«Λύσεις υπάρχουν, αλλά όχι με ετσιθελισμούς»
Οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον αγώνα ΑΡΗ-ΑΠΟΛΛΩΝ
Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές