Δέκα ημέρες διακοπές, έκλεισε τρεις παίκτες ο Τορναρίτης

Αποκαλυπτικός για ακόμη μια φορά ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού, Χριστόφορος Τορναρίτης σχετικά τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου έχει ανακοινώσει ήδη τρεις μεταγραφές με τους Ψάλτη, Ενόχ και Σαμπίνα να ενισχύουν την ομάδα μετά την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία.

Οι μαυροπράσινοι έχουν κλείσει ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές σύμφωνα με τα λεγόμενα του Χριστόφορου Τορναρίτη στο οπαδικό γκρουπ της ομάδας στο Facebook.

Παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το οικονομικό κομμάτι του Ολυμπιακού, αφού η ομάδα της Λευκωσίας δεν έχει βρει ακόμη χορηγό για τη φανέλα της.

Δείτε τις αναρτήσεις του γενικού αρχηγού των μαυροπρασίνων:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου
Στο γήπεδο του Μάκη Κεραυνού η μπάλα για τα χρέη των ομάδων στο Τμήμα Φορολογίας