Ο παίκτης o οποίος αρνήθηκε τον Απόλλωνα.... προτάθηκε στην Ανόρθωση

Για μέρες το όνομα του Άρνο Τζουμ έπαιζε στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Απόλλωνα, για ενίσχυση στη μεσαία γραμμή, όμως η περίπτωσή του φαίνεται να μην προχωράει για τους γαλάζιους.

Μάλιστα, από την ομάδα της Λεμεσού στάλθηκε πρόταση προς τον Καμερουνέζος, ο οποίος όμως καθυστερούσε και έτσι οι γαλάζιοι – που από χθες (21/06) βρίσκονται στην Αυστρία για το βασικό μέρος της προετοιμασίας – φαίνεται να απέσυραν το ενδιαφέρον τους.

Η πλευρά του παίκτη, όμως, φαίνεται να συνεχίσει να ψάχνει το ενδεχόμενο ο παίκτης να αγωνιστεί στο κυπριακό πρωτάθλημα, μιας και, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, omada.com.cy, ο Τζουμ έχει προταθεί στην Ανόρθωση.

Θυμίζουμε, επίσης, ότι τις προηγούμενες ημέρες, δημοσιεύματα στην Ελλάδα ήθελαν τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι με την Εθνική του στο Κόπα Άφρικα, να βρίσκεται στη λίστα των Νταμπίζα και Δώνη για τον Παναθηναϊκό.
 

Ο Τζουμ τις τελευταίες τέσσερις σεζόν έχει αγωνιστεί με τα χρώματα της σκωτσέζικης Χαρτς. Σε σύνολο 109 αγώνων στη Σκωτία έχει βρει δίκτυα 13 φορές. 

Στη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 32 παιχνίδια και το γεγονός ότι προέρχεται από αρκετά... γεμάτες χρονιές με την ομάδα του βλέπει με πολύ θετικό μάτι ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του.

Στο παρελθόν έχει περάσει από Πολωνία, Τουρκία, Ολλανδία και Βέλγιο ενώ έχει καταγράψει και 20 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Καμερούν από το 2016 μέχρι σήμερα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Την Τετάρτη η μάχη για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς, ΑΠΟΕΛ και Πάφος διεκδικούν το Super Cup
Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου