«Αμμόχωστος προσφυγομάνα, να ξέρεις θα γυρίσουμε»

Στην εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το Προεδρικό που ήταν αφιερωμένη στην Αμμοχώστο παρευρέθηκαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Νέας Σαλαμίνας. 
 
Όπως επισημαίνουν μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν οι Red Rebels, «σε κάθε αγώνα της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα δηλώνουμε παρών. Για τα σπίτια μας, για τα χωριά μας, για την πόλη μας».
 
Αυτούσια η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος μας παρευρέθηκε χθές στην εκδήλωση διαμαρτυρίας αφιερωμένη στην κατεχόμενης μας πόλη, χωρίς διακριτικά όπως και άρμοζε σε τέτοια εκδήλωση.

Σε κάθε αγώνα της ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ θα δηλώνουμε παρών. Για τα σπίτια μας, για τα χωριά μας, για τις πόλης μας.

Αμμόχωστος προσφυγομάνα, "να ξέρεις θα γυρίσουμε πιστοί στην άνοιξη σου".

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»