«Τα πάντα μπορούν να ανατραπoύν. Όχι σε πλειστηριασμό»
14:37 - 03 Ιουνίου 2019

Ένα δεκαπενθήμερο πριν την έναρξη της προετοιμασίας της για την αγωνιστική περίοδο 2019/20 η ΑΕΚ έχει ακόμη αρκετά ανοικτά μέτωπα, για τα οποία τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου.
Σε ραδιοφωνική του φιλοξενία στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων μίλησε για....
...την απόφαση για να πάρει ο Νταβίντ Καταλά τη θέση του προπονητή στη U-19: «Ήταν κάτι που τονίσαμε από την πρώτη στιγμή. Είχαμε πει ότι θα επιδιώξουμε να τον διατηρήσουμε στις τάξεις της ομάδας μας. Θα έχει ένα διπλό ρόλο, θα είναι ο προπονητής της Κ19 με στόχο τη σύνδεση με την πρώτη ομάδα, ενώ θα έχει καθήκοντα και για την πρώτη ομάδα».
...το τι γίνεται με τον Λαρένα: «Δεν υπάρχει κάτι νεότερο ούτε με τον Λαρένα, ούτε με τον Κάσες. Περιμένουμε και είμαστε σε αναμονή για να προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις. Έχουμε ακόμα 15 μέρες για να αρχίσουμε δουλειά».
...την καθυστέρηση στην απόφαση για τον Λαρένα: «Δεν έχει αποαφαιστεί αν θα συνεχίσει στην ομάδα μας ή όχι».
...τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν δανεικοί στην ΑΕΚ: «Πλέον επέστρεψαν στην ομάδα τους. Δεν είναι στα χέρια μας αν θα προκύψει άλλη εξέλιξη. Είναι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε άλλες ομάδες».
...το πώς κινείται ο Άντερ Μουρίγιο στο θέμα της ενίσχυσης: «Πάμε σε κάθε καλοκαίρι σε λίγες προσεγμένες κινήσεις με στόχο να γίνουμε καλύτεροι. Τα πάντα είναι ανοικτά σε μια μεταγραφική περίοδο και τα πάντα μπορούν να ανατραπούν».
...το τι ισχύει με την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά; «Γενικότερα στο θέμα των Κυπρίων, είναι πρόθεση και σκοπός μας να αυξήσουμε το κυπριακό στοιχείο. Υπάρχει ενδιαφέρον για τους καλούς Κύπριους ποδοσφαιριστές. Δεν θα βγούμε όμως σε πλειστηριασμό για την απόκτηση Κυπρίων ποδοσφαιριστών. Αν θα προχωρήσουμε σε κάποια κίνηση, θα διαφανεί το επόμενο διάστημα».