Η τελευταία αναμέτρηση ʼμπελ Φερέιρα-Πέδρο Μάρτινς έληξε με σκορ... ΣΟΚ! (vid)

Η έλευση του Άμπελ Φερέιρα στον ΠΑΟΚ κάνει τρεις τους Πορτογάλους προπονητές των μεγάλων ομάδων (μαζί με τον Μαρτίνς του Ολυμπιακού και τον Καρντόσο της ΑΕΚ) και όπως είναι λογικό, ανάμεσά τους υπάρχει μια προϊστορία από το πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Η προϊστορία αυτή εμπεριέχει ένα πολύ χαρακτηριστικό παιχνίδι. Για την ακρίβεια, πρόκειται για το τελευταίο παιχνίδι του Μαρτίνς στο πορτογάλικο πρωτάθλημα όταν και η τότε ομάδα του, η Γκιμαράες αντιμετώπισε την Μπράγκα, προπονητής της οποίας ήταν ο Φερέιρα, που μόλις ανακοινώθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, ήταν η 23η αγωνιστική της σεζόν 2017-2018 όταν η (4η στη βαθμολογία) Μπράγκα επισκέφθηκε την έδρα της Γκιμαράες που ήταν στην 9η θέση. Η Μπράγκα όχι απλά μια εύκολη νίκη αλλά συνέτριψε με χαρακτηριστική ευκολία την αντίπαλό της.

Το τελικό 0-5 ήταν τόσο εκκωφαντικό που ακριβώς μια μέρα μετά, ο Μαρτίνς απολύθηκε από την Γκιμαράες για να προσληφθεί λίγους μήνες αργότερα από τον Ολυμπιακό.

Οι δυο τεχνικοί αναμένεται να διασταυρώσουν εκ νέου τα ξίφη τους στο ελληνικό πρωτάθλημα (σε επίπεδο ντέρμπι αυτή τη φορά) και είναι δεδομένο πως εκείνο το 0-5 θα συνοδεύει τις αναμνήσεις τους ενόψει της εν Ελλάδι κόντρα τους.

Δείτε τα στιγμιότυπα και τα γκολ από εκείνη την αναμέτρηση:

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός