«Να γίνει πιο διαλλακτικός ο ΑΠΟΕΛ-Η μπάλα είναι στα πόδια τους»

Την περίπτωση του Κωστάκη Αρτυματά συνεχίζουν να εξετάζουν στην Ανόρθωση, αφού ο ποδοσφαιριστής δεν έπαψε να απασχολεί την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια.    
 
Παρά τα εμπόδια που υπάρχουν στην όλη υπόθεση, οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν κλείσει την πόρτα στην ομάδα της Αμμοχώστου αφού προτιμούν να έχουν οικονομικά ανταλλάγματα παρά να χάσουν τον παίκτη του χρόνου όταν και λήγει το συμβόλαιό του χωρίς χρήματα. 
 
Ο εκπρόσωπος της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Αμμοχώστου.
 
Οι δηλώσεις του:
«Είναι η πρώτη προπόνηση στο Λιοπέτρι στις 3 Ιουλίου, θα έχουμε το φιλικό με τον Εθνικό στις 12 του μηνός και μετά πάμε Ολλανδία. Για το φιλικό στο Λιοπέτρι είναι πολλά τα μηνύματα ότι θα έχουμε αρκετούς φίλους της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να προμηθευτεί έγκαιρα το εισιτήριο διαρκείας, ώστε να μην δημιουργηθεί πρόβλημα και ταλαιπωρηθεί στο γήπεδο του Αχυρώνα».
 
Για τον Νταουσβίλι: «Ακόμη δεν λήφθηκε η απόφαση για τον Νταουσβίλι, όμως, περιμένουμε αφού ο προπονητής ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι είναι ικανοποιημένος από τον Γεωργιανό παίκτη στις προπονήσεις». 
 
Για τον Αρτυματά: «Περιμένουμε από τον ΑΠΟΕΛ να γίνει πιο διαλλακτικός όπως έδειξε και πρόσφατα και ελπίζουμε ότι θα δεχθεί την πρότασή μας για τον Αρτυματά. Όπως είπα και παλαιότερα η μπάλα είναι στα πόδια του ΑΠΟΕΛ».
 
Για την ενίσχυση: Μετά την άφιξη του Λόρια κλείνουν κάποιες εκκρεμότητες, στην άμυνα είμαστε γεμάτοι, ενώ στη μεσαία γραμμή γίνονται κάποιες προσπάθειες. Θα γίνει επιπλέον ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας».
 
Για τα φιλικά: «Ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με Ολλανδία για επισημοποιήσει των φιλικών αγώνων».
 
Για τα διαρκείας: «Έχουμε ξεπεράσει τα 1500 εισιτήρια διαρκείας, περιμένουν ότι θ’ αυξηθεί ο αριθμός. Ευχαριστούμε τον κόσμο. Να μείνει στο πλευρό της ομάδας».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Με ισοπαλία 2-2 έληξε η αναμέτρηση ΑΕΚ-Εθνικού Άχνας
Με νίκες προχώρησαν ΠΑΦΟΣ και ΑΠΟΕΛ-Έριξαν τριάρες σε ΑΕΛ και Σαλαμίνα
Νίκη Ανόρθωσης και ισοπαλία Άρη-Απόλλωνα-Τρεις αναμετρήσεις σήμερα
Έσπασε το αήττητο της Ομόνοιας και πέτυχε την πρώτη της νίκη η Ανόρθωση
Το ήθελαν και το προσπάθησαν και οι δύο όμως φεύγουν με ισοπαλία από το Αλφαμέγα Άρης και Απόλλων
ΒΙΝΤΕΟ: «Τα πιο σπουδαία γκολ είναι αυτά της ζωής»-Βραβεύτηκε ο μικρός Ανδρέας από το «Famagusta»
Αυξημένα μέτρα ασφαλείας στο ντέρμπι Ανόρθωσης-Ομόνοιας στο Παπαδόπουλος (pics)
Με αυτούς μπαίνουν στο γήπεδο Άρης και Απόλλων
Αλαλούμ με το γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-Αναφορές για «ναι» από την οικογένεια Ιορδάνου, η τοποθέτηση Πρόδρομου
Με δύο αναμετρήσεις η 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyprus League by Stoiximan