Παρουσιάζεται στον κόσμο της πριν το ταξίδι στην Ολλανδία η Ανόρθωση

Την ερχόμενη Τετάρτη (03/07) η Ανόρθωση θα πραγματοποιήσει την πρώτη της προπόνηση μπροστά στον κόσμο της.
 
Η «Κυρία» σήμερα (01/07) ανακοίνωσε το πρώτο της φιλικό, το οποίο θα γίνει σε κυπριακό έδαφος, λίγες ημέρες πριν από την αναχώρηση για την Ολλανδία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό μέρος της προετοιμασίας.
 
Η ομάδα της Αμμοχώστου θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό στις 12 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.
 
Θυμίζουμε ότι στην Ολλανδία – και συγκεκριμένα στην πόλη Μιλ- η Ανόρθωση θα βρεθεί από την Τρίτη 16 Ιουλίου μέχρι την Πέμπτη 30 Ιουλίου και η αποστολή της θα διαμείνει στο City Resort Hotel. Εκεί θα δώσει πέντε φιλικά.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»