Σόλσκιερ: «Δεν έχουμε καμία πρόταση για Πογκμπά».

Το μπρα ντε φερ μεταξύ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και του Μίνο Ραϊόλα συνεχίζεται. Λίγα 24ωρα μετά την τοποθέτηση του Ιταλού μάνατζερ με την οποία καταστούσε σαφές πως ο Πολ Πογκμπά έχει διαμηνύσει σε όλους στον οργανισμό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πως θέλει να αποχωρήσει, ο Νορβηγός τεχνικός έδωσε αφοπλιστική απάντηση.

Και αυτό γιατί ξεκαθάρισε πως δεν έχει φτάσει ούτε μία επίσημη πρόταση στα χέρια της Γιουνάιτεντ από κάποια ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή (Γιουβέντους και Ρεάλ οι δύο επικρατέστερες να τον αποκτήσουν), με τον Σόλσκιερ να τονίζει μάλιστα πως ο παίκτης δεν αποτελεί πρόβλημα για εκείνον.

«Υπάρχουν πολλοί ψίθυροι και φήμες για πολλούς από τους παίκτες μας, είτε για παίκτες που βρίσκονται στην πόρτα της εισόδου είτε της εξόδου. Απ'όσο είμαι σε θέση να ξέρω όμως, μέχρι τώρα δεν έχουμε λάβει καμία προσφορά, ούτε για τον Πολ ούτε για άλλους.

Εκείνος, όπως και οι περισσότεροι παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ μας, έχει ένα συμβόλαιο που δεν εκπνέει σύντομα. Και εμείς είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν έχουμε ανάγκη να πουλήσουμε σε κανέναν», δήλωσε ο Σόλσκιερ, για να προσθέσει αναφορικά με τον «δυσαρεστημένο» Πογκμπά: «Στο γήπεδο ιδρώνει, είναι ένας αληθινός επαγγελματίας και ένα υπερήφανο παιδί. Ο Πολ δεν ήταν ποτέ πρόβλημα για μας».
Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

«Πρόταση του Ολυμπιακού για Σιπιόνι - Δεν ικανοποιήθηκε η Τίγκρε»
Ανακοινώθηκε από τη Λίβερπουλ ο Φλόριαν Βιρτς
Φλαμένγκο–Τσέλσι 3-1: Οι Βραζιλιάνοι σόκαραν τους μπλε σε τρία λεπτά
Καυτός Παυλίδης οδήγησε την Μπενφίκα σε εμφατική εξάρα επί της Όκλαντ Σίτι
Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κέρκεζ από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ
Μυθική πρόταση από την Αλ Χιλάλ στον Ντιμπάλα για… έναν μήνα
Μέσι: Έχω πολύ σεβασμό για τον Ρονάλντο, εκτός γηπέδου είμαστε δυο φυσιολογικοί άνθρωποι
Η Γιουβέντους υπέγραψε νέα δεκαετή συμφωνία με την Adidas έναντι 408 εκατομμυρίων ευρώ
Γκατούζο για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα