Έτοιμος να διευρύνει το ρεκόρ του ο Ιβάν ο... τρομερός!

Ο πιο παραγωγικός ποδοσφαιριστής κυπριακής ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είναι ο Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία με τη φανέλα της ΑΕΚ.
 
Ο Σκοπιανός επιθετικός των Λαρνακέων, φιγουράρει στην κορυφή της λίστας με τους ποδοσφαιριστές που σκόραραν τα περισσότερα τέρματα στην Ευρώπη με τη φανέλα κυπριακής ομάδας, αφού έχει πετύχει μέχρι σήμερα 17. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δεύτερος στην ιστορία είναι ο Βέσκο Μιχαΐλοβιτς που έχει πετύχει 12 τέρματα. Έτσι, ο 32χρονος επιθετικός, με την επανέναρξη των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας του, αρχής γενομένης από τη σημερινή (11/7) αναμέτρηση με την Πετροκούμπ για τον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, έχει την ευκαιρία να διευρύνει το απίστευτο και άπιαστο ρεκόρ του. 
 
Την ίδια ώρα, ο Ιβάν Τρισκόφσκι κατέχει ακόμη ένα μοναδικό ρεκόρ. Είναι ο ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα ευρωπαϊκά τέρματα μέσα σε μια σεζόν στην Ευρώπη με τη φανέλα κυπριακής ομάδας, πράγμα το οποίο έχει πετύχει πέρυσι με τα οκτώ του τέρματα, ξεπερνώντας και τον πρώην του συμπαίκτη του Αίλτον Αλμέιδα που πέτυχε επτά γκολ με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ στην επική χρονιά που έφθασε η ομάδα μέχρι τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ (2011-12).
 
Υπενθυμίζεται επίσης, ότι ο Σκοπιανός άσος είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ΑΕΚ με 72 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις αφήνοντας στα 71 την παλιά δόξα των Λαρνακέων, Λευτέρη Ελευθερίου.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της