«Διατεθειμένος να χάσει μέρος των 450.000 ο Ζαχίντ»

Διατεθειμένος να χάσει ένα μέρος από τα 450.000 ευρώ που έχει να λαμβάνει για τη νέα σεζόν είναι ο Γκάγιας Ζαχίντ για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή του στον Παναθηναϊκό, αναφέρει νέο δημοσίευμα του sport-fm.gr.

Αναλυτικά:

«Ημέρες εξελίξεων είναι αυτές που διανύουμε για τα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Νίκος Νταμπίζας βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με ακραίο και μάλιστα ο παίκτης-το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει-είναι πιθανό να έρθει άμεσα στην Αθήνα, ακόμη και μέσα στη μέρα.

Σε ό,τι αφορά στον Γκάγιας Ζαχίντ, οι προσπάθειες για να επιτευχθεί το deal συνεχίζονται και τις τελευταίες ώρες αυτό φαντάζει εφικτό. Σύμμαχος των «πράσινων» είναι ο Νορβηγός μέσος, καθώς πιέζει τον ΑΠΟΕΛ να τον δώσει δανεικό και μάλιστα είναι διατεθειμένος να χάσει ένα μέρος από τα 450.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για τη νέα σεζόν. Ο Παναθηναϊκός καλύπτει 300.000 ευρώ, αλλά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία θα χρειαστεί να πληρώσει και ένα μέρος η κυπριακή ομάδα».

Δειτε Επισης

Κρίσιμο δεκαπενθήμερο για τον ΑΠΟΕΛ-Πολλές οι εκκρεμότητες, ξανά στο τραπέζι το όνομα του Ανδρέου
Φτωχότερο το κυπριακό ποδόσφαιρο-Έφυγε ο μεγάλος Πανίκος Κρυστάλλης
Διεκδικεί την Προεδρία της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Ανακοινώνει τις αποφάσεις του την Πέμπτη
Στο μύλο της ονοματολογίας και ο Ανδρέας Μιχαηλίδης-Βροχή τα ονόματα για τον νέο πρόεδρο της ΚΟΠ
Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι