Η αρχή στον ΑΠΟΕΛ, το επίτευγμα με Νότιγχαμ και η εκτόξευση του Καρώ στη Λάτσιο

Ποδοσφαιριστής της ιστορικής Λάτσιο είναι με κάθε επισημότητα ο Ανδρέας Καρώ, ο οποίος θα αγωνίζεται στο Ιταλικό πρωτάθλημα 2ης κατηγορίας με τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Κύπριος μπακ αφού ταξίδεψε στη Ρώμη τα βρήκε σε όλα με τη Λάτσιο, από την οποία θα παραχωρηθεί δανεικός στην ομάδα της Σαλερνιτάνα. 

O 22χρονος κεντρικός αμυντικός την τελευταία διετία αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τον Απόλλωνα στη Νέα Σαλαμίνα και στην Πάφος FC. Αυτό το καλοκαίρι ωστόσο έμελλε να είναι σημαδιακό για την ποδοσφαιρική καριέρα του Κύπριου αμυντικού, αφού η δελεαστική πρόταση των «λατσιάλι», έκαναν τον Ανδρέα Καρώ να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει για το Ιταλικό πρωτάθλημα. 

Αναμφίβολα, πρόκειται για μια τεράστια πρόκληση για τον Κύπριο κεντρικό αμυντικό, αφού το νεαρό της ηλικίας του, του επιτρέπει να έχει ποδοσφαιρικά όνειρα σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Αξιοσημείωτο επίσης, είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν ο Ανδρέας Καρώ, κατάφερε να πετύχει ότι δεν πέτυχαν στην Αγγλία οι Λαΐφης και Αρτυματάς. Να κερδίσει δηλαδή επαγγελματικό συμβόλαιο και να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ το 2015, κάτι που δεν είχαν καταφέρει στην ίδια ομάδα οι δυο προαναφερθέν Κύπριοι ποδοσφαιριστές.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ: Ο Απόλλωνας πραγματοποιεί κινήσεις ουσίας, όχι απάντηση στον ΑΠΟΕΛ

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο Ανδρέας Καρώ τα πραγματοποίησε στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ από την ηλικία των επτά. Ακολούθως μετακινήθηκε για ένα εξάμηνο στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, μετά για τρία χρόνια στο Νουέβο Κάμπο και από την ηλικία των 12 μέχρι των 15 που έφυγε για τη Νότιγχαμ, άνηκε στην Ανόρθωση. 

Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στον REPORTER, ο ίδιος μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε στη μετακίνησή του στην Αγγλία, ενώ αποκάλυψε πώς στην αρχή δεν ήθελε μάλιστα να πάει. 

«Στην αρχή δεν ήθελα. Μετά άλλαξα γνώμη και αποφάσισα να πάω και όπου με βγάλει. Ήξερα ότι έπρεπε να στερηθώ πολλά πράγματα, να κάνω θυσίες, αν και ήθελα πραγματικά να παίξω ποδόσφαιρο. Έφυγα και από το σχολείο στην πρώτη λυκείου».

Λίγα χρόνια αργότερα, οι κόποι του Καρώ ανταμείβονται και πλέον έχει το μέλλον μπροστά του σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. 

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές της αγωνιστικής
Ξεσηκωμός στην Πάφο για τον αγώνα με τον Άρη-«Ξεπέρασε τις πέντε χιλιάδες η προπώληση»
Νέα πυρά Παπασταύρου κατά Κούμα με σειρά ερωτημάτων-Προσπάθεια επηρεασμού της διαιτησίας, βλέπουν στην ΑΕΚ
Ανόρθωση και Πάφος διεκδικούν το κύπελλο Νέων Κ-19
Ντερμπάρα τίτλου ανάμεσα σε Πάφο και Άρη με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Θύελλα διαμαρτυριών για τον Ρουμάνο διαιτητή-Τον έθεσαν σε διαθεσιμότητα για «ακατανόητες διαιτητικές αποφάσεις»
ΑΠΟΕΛ Κ16-Το ρόστερ των πρωταθλητών
Απάντηση ΑΕΚ σε Παπασταύρου: «Η σύγκριση μεταξύ δύο ανόμοιων φάσεων είναι επιεικώς αδικαιολόγητη»
Δριμεία επίθεση Παπασταύρου σε Κούμα για τη διαιτησία-«Απέτυχες, είσαι ότι χειρότερο για το θεσμό που υπηρετείς»
Βήμα πρόκρισης στον τελικό για την Πάφο-Κέρδισε με τέσσερα τον Απόλλωνα