Εκτέλεσαν διάσημο ποδοσφαιριστή-Τον γάζωσαν έξω από το σπίτι του

Μια περίεργη υπόθεση δολοφονίας εξετάζουν οι αρχές της Νοτίου Αφρικής. Θύμα ο σταρ του ποδοσφαίρου Μαρκ Μπάτσελορ τον οποίο κάποτε ο Όσκαρ Πιστόριους είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.

Ο Μαρκ Μπάτσελορ σταρ του νοτιοαφρικανικού ποδοσφαίρου, έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του όταν άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανές τον γάζωσαν στην κυριολεξία το πρωί της Δευτέρας (15/07).

Σύμφωνα με στοιχεία που αναφέρονται στην DailyMail, γύρω στις 06.00 το πρωί, ο Μπάτσελορ δέχθηκε πυρά από δύο μοτοσικλετιστές.

Το ίδιο Μέσο σημειώνει τη σχέση του Μπάτσελορ με τον Πιστόριους. Ο νεκρός πλέον ποδοσφαιριστής είχε ισχυριστεί ότι ο επίσης διάσημος αθλητής Όσκαρ Πιστόριους τον είχε απειλήσει ότι θα του σπάσει τα πόδια.

Οι δυο άνδρες είχαν τσακωθεί για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα ήταν παρών σε όλη την διάρκεια της θρυλικής δίκης του Πιστόριους ο οποίος καταδικάστηκε για την δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ. Καθόταν μάλιστα με την οικογένεια της άτυχης Ρίβα.

Ο ποδοσφαιριστής πρώην παίκτης των Kaizer Chiefs και των Orlando Pirates είχε πει ότι ο Πιστόριους τον είχε απειλήσει γιατί πίστευε ότι είχε σχέση με την τότε φίλη του Σαμάνθα Τέιλορ.

Ο Όσκαρ Πιστόριους δολοφόνησε την Ρίβα Στέενκαμπ τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου το 2013 μέσα στο σπίτι του. Είχε ισχυριστεί ότι νόμιζε ότι κάποιος είχε μπει μέσα στο σπίτι.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ:Φωτιά στα φρένα της Aston Martin του Αλόνσο
Μπήκε στο παρκέ και έπαιξε με ομάδες μπάσκετ σε τροχοκάθισμα ο ΠτΔ-Ανακοίνωσε οικονομικά κίνητρα
Με άλμα στα 8,25μ. ο Τεντόγλου πήρε την 1η θέση στο μίτινγκ Λεμεσού
Στην πίστα Vallelunga στην Ιταλία ο Τζιωρτζής για τον 2ο αγώνα EURO NASCAR PRO
Elite League-MVP ο Ζακ Μπράιαντ και οι υπόλοιποι κορυφαίοι της σεζόν
Πετρούνιας: Ήμουν με δανεικά στο παγκόσμιο του 2014, θα συνεχίσω μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σρούντερ κατά ομοσπονδία της Γερμανίας για την απόλυση Χέρμπερτ-«Ντροπή που δεν με ενημέρωσαν...»
Σε διαμαρτυρία έξω από τον ΚΟΑ προχωρούν οι αθλητές μηχανοκίνητο αθλητισμού
H Sarah Attar χρειάστηκε μόλις 800 μέτρα για να αλλάξει την αθλητική ιστορία μιας χώρας
Πρωταθλητές στον αθλητισμό ενώνουν δυνάμεις για το Telethon