Η τεράστια γκάφα του Μπέλετς που έφερε πέναλτι-Τον έσωσε το δοκάρι

Στο 68’ της αναμέτρησης του ΑΠΟΕΛ με την Σουτιέσκα ο Βιντ Μπέλετς υπέπεσε σε ένα τεράστιο λάθος, καθώς πέφτοντας να αποκρούσει έδωσε την ευκαιρία στον Όσμαγιτς να του κλέψει την μπάλα μέσα από τα χέρια.
 
Στη συνέχεια ο Σλοβένος τερματοφύλακας ανέτρεψε τον παίκτη της ομάδας του Μαυροβουνίου στην προσπάθειά του να μην τον αφήσει να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.
 
Ο διαιτητής υπέδειξε την άσπρη βούλα και ο Νίκολιτς ανέλαβε την εκτέλεση. Ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ δεν πλήρωσε την γκάφα του, αφού στάθηκε σύμμαχός του το οριζόντιο δοκάρι στο οποίο κατέληξε η μπάλα μετά την εκτέλεση του Νίκολιτς.
 
Πάντως, με εξαίρεση το μεγάλος λάθος του ο Μπέλετς έδειξε θετικά στοιχεία πραγματοποιώντας αρκετές μεγάλες αποκρούσεις σώζοντας τους γαλαζοκιτρίνους, κυρίως στο β’ ημίχρονο κατά το οποίο υπήρξε πίεση από τους γηπεδούχους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Στην πρώτη θέση των ΑΜΚΕ η Κύπρος-Κατέκτησε οκτώ χρυσά και σύνολο 22 μετάλλια
Το νέο «χρυσό συμβόλαιο» του Λαμίν Γιαμάλ που θα έχει ετήσιες αποδοχές 15 εκατ. ευρώ
Το αντίο μεταξύ Πάφου και Ζάιρο-«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε λέξεις όσα νιώθω»
Χρυσώνουν με πετροδόλαρα τον Μπρούνο Φερνάντες-Δίνει 200 εκατομμύρια η Αλ Χιλάλ στον πορτογάλο σταρ
Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Roland Garros-Έχασε στην πρεμιέρα από το Νο138 στον κόσμο
Επισημοποίησε τον γάμο με Ταραπολούζη η Ομόνοια-Η διάρκεια του συμβολαίου και ο νέος του ρόλος
Σάρωσε τα βραβεία στην Πολωνία o Ευθύμης Κουλούρης-Πληροφορίες για ενδιαφέρον της Πάφου (pic)
«Ήρθα στην Παρί για να κερδίσω το πρώτο της Champions League»
Τέλος ο Εφραίμ από τον ΑΠΟΕΛ-Δεν ανανεώθηκε η συνεργασία τους
Ανακοίνωσε Ταραπολούζη στην Ομόνοια η Νέα Σαλαμίνα