Σε ένα ιστορικό μέρος έναν χρόνο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες ο Κοντίδης

Ακριβώς έναν χρόνο πριν την Τελετή Έναρξης των 32ων Ολυμπιακών Αγώνων Τόκυο 2020, ο Παύλος Κοντίδης ανάρτησε στα social media μια φωτογραφία από το χώρο διεξαγωγής των αγωνισμάτων της ιστιοπλοΐας, ο οποίος είχε χρησιμοποιηθεί και το 1964 (για την ιστιοπλοΐα), όταν το Τόκυο φιλοξένησε για πρώτη φορά τους Ολυμπιακούς Αγώνες.
 
Μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Sakaiminato ο Κοντίδης βρέθηκε για ολιγοήμερες διακοπές στις ΗΠΑ, ενώ από την περασμένη Δευτέρα (22/7) βρίσκεται στην Enoshima για προπονήσεις στα Ολυμπιακά νερά, έως και τις αρχές Αυγούστου που επιστρέφει στην Κύπρο.
 
Ο 29χρονος ιστιοπλόος έχει προκριθεί και θα λάβει μέρος σε Ολυμπιακούς Αγώνες για τέταρτη φορά στην καριέρα του, καθώς η παρθενική του συμμετοχή ήταν στο Πεκίνο το 2008, ενώ το 2012 στο Λονδίνο στέφθηκε Αργυρός Ολυμπιονίκης – το μοναδικό μετάλλιο της Κύπρου σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
 

Δειτε Επισης

Συγκλονίζει ο Ρίκι Ρούμπιο-«Ένα βράδυ είπα ότι δεν θέλω να συνεχίσω, όχι με το μπάσκετ, αλλά με τη ζωή»
Ταξιδεύει για Ελλάδα ο Βαλαντσιούνας, όλα έτοιμα για να σκάσει η βόμβα του Παναθηναϊκού
Εικοσιένα χρόνια από το θαύμα της Εθνικής Ελλάδος στην Πορτογαλία
Λειβαδιώτης: Στόχος της Εθνικής Ανδρών να ξεπεράσει το δικό της ταβάνι στο EuroBasket 2025
Έτοιμος ο Παναθηναϊκός να πυροδοτήσει τη βόμβα με Γιόνας Βαλαντσιούνας
Ιβανίσεβιτς για Τσιτσιπά-«Δεν έχω ξαναδεί πιο αγύμναστο παίκτη στη ζωή μου, είμαι τρεις φορές πιο fit από αυτόν»
Η ΚΟΚ τιμάει τους παλαίμαχους των Εθνικών της ομάδων ενόψει Ευρωμπάσκετ
«Ο Ολυμπιακός στήριξε εμένα και την οικογένειά μου - Να πάμε αυτό το κοινό ταξίδι ακόμα πιο μακριά»
Euroleague: Στέλεχος της χρονιάς ο GM της Φενέρ, Ντέρια Γιανιέρ
Σπουδαία μεταγραφή για τον Ολυμπιακό-Ανακοίνωσε τη διεθνή Σέρβα, Γιοβάνα Στεβάνοβιτς