Πρόβλημα στο αεροπλάνο του Ολυμπιακού-Δεν έφυγε από την Τσεχία

Aν και η αποστολή του Ολυμπιακού θα έπρεπε να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα μετά τον αγώνα με τη Βικτόρια Πλζεν για τον 2ο προκριματικό του Champions League, αυτό δεν συνέβη.

Ο λόγος είναι ότι παρουσιάστηκε βλάβη στο αεροσκάφος της Aegean, με το οποίο επρόκειτο να επιστρέψουν ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του. Έτσι, η αποστολή παρέμεινε στην Πράγα, κατέλυσε σε ξενοδοχείο και αναμένεται να πετάξει το μεσημέρι για την Αθήνα.

Αναμφίβολα, μεγάλη ταλαιπωρία για την ομάδα που σήμερα είχε προγραμματισμένο ρεπό. Αυτό σημαίνει ότι οι παίκτες θα περάσουν την ημέρα ξεκούρασής τους στα αεροδρόμια και στο αεροπλάνο.
 
Αύριο (25/7), θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για τη ρεβάνς την άλλη Τρίτη (30/7, 21:30) στο Φάληρο.
 
Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός