Έφυγε με ασθενοφόρο από το γήπεδο ο πρόεδρος της ΑΕΚ

Μέσα στην χαρά για το αποτέλεσμα της ΑΕΚ επί της Λέφσκι υπήρξε και ατυχές γεγονός με τον πρόεδρο της ομάδας, Άντρο Καραπατάκη, να αποχωρεί από την «ΑΕΚ Αρένα» με ασθενοφόρο.

Ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Λάρνακας ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια και ν' αποχωρεί από το γήπεδο με ασθενοφόρο για εξετάσεις. 

Πάντως, φαίνεται ότι η μεταφορά του στο νοσοκομείο είναι καθαρά για προληπτικούς λόγους και δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ είδε προηγουμένως την ομάδα του να πανηγυρίζει μία μεγάλη νίκη επί της Λέφσκι (με 3-0) στο πλαίσιο του β' προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ και έκανε σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στην επόμενη φάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR
Συνεχίζονται οι διεργασίες για την προεδρία της ΚΟΠ-Κατατίθενται οι υποψηφιότητες Λοΐζίδη και Σαββίδη
Ανακοίνωσε την ίδρυση εταιρείας η ΑΕΚ, σε επαφές με τρεις επενδυτές-Εξασφάλισε πέντε εκατ. ο Καραπαάκης
Περνά από ιατρικές εξετάσεις και ανακοινώνεται ο Σταφυλίδης
Στη Θεσσαλονίκη ο Δώνης για τη μεταγραφή του στον Άρη
Οι αντίπαλοι ΑΕΚ, Άρη και Ομόνοιας στον δεύτερο προκριματικό του Conference League
Με Τσέλιε ή Σαμπάχ αν περάσει την Παρτιζάν η ΑΕΚ
Με την Maccabi Tel-Aviv αρχίζει το ταξίδι για τα αστέρια η Πάφος Fc