Μετά το καλοκαίρι η ποινή στον Γιάγκου για το πλαστό δελτίο υγείας του Ουζόχο

Αντίστροφη μέτρηση για την ετυμηγορία του Δικαστηρίου στην υπόθεση του πρώην αντιπροέδρου της Ανόρθωσης και γιατρού Κυριακού Γιάγκου, ο οποίος, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, κατηγορούνται σε σχέση με το πλαστό δελτίο υγείας του πρώην τερματοφύλακα της Ανόρθωσης και νυν της Ομόνοιας Φράνσις Ουζόχο.
 
Κατά την προηγούμενη δικάσιμο, ο Γιάγκου παραδέχθηκε ενοχή στις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν από την Κατηγορούσα Αρχή, οι οποίες αφορούν πλαστογραφία και κυκλοφορία πλαστού εγγράφου.
 
Σε ό,τι αφορά στους άλλους δύο κατηγορούμενους, που είχαν συλληφθεί και επίσης κατηγορήθηκαν, η γυναίκα ζήτησε χρόνο για να απαντήσει, ενώ ο άνδρας παραδέχθηκε μόνο την κατηγορία της παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία.
 
Κατά τη σημερινή δικάσιμο ήταν προγραμματισμένο να ακουστούν γεγονότα για την εμπλοκή του Γιάγκου, να αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισής του για μετριασμό της ποινής του και στη συνέχεια να οριστεί ημερομηνία για επιβολή ποινής. Ωστόσο η διαδικασία αναβλήθηκε, καθώς η σχετική έκθεση των Κοινωνικών Υπηρεσιών για τον πρώην αντιπρόεδρο της Ανόρθωσης δεν ήταν έτοιμη, ενώ η διαδικασία αναβλήθηκε και για τους άλλους δύο κατηγορούμενος.
 
Σημειώνεται ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι και ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου της Αμμοχώστου, ο οποίος αρνήθηκε τις κατηγορίες.
 
Η επόμενη δικάσιμος ορίστηκε για τον Οκτώβριο, ενώ στη συνέχεια θα οριστεί νέα ημερομηνία για επιβολή ποινής στον Γιάγκου.
 
Σημειώνεται ότι το αδίκημα της πλαστογραφίας προβλέπει πολυετή ποινή φυλάκισης. Και οι τρεις κατηγορούμενοι βρίσκονται ελεύθεροι υπό περιοριστικούς όρους.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: 

Δειτε Επισης

Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά
Πογέτ: Είμαι ανοιχτός σε όλα, μου άρεσε η δουλειά στην Ελλάδα
Παίζει κανονικά κόντρα στον Ολυμπιακό ο Εμιλιάνο Μαρτίνεζ
Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ: Ένας «μάγος» στο λιμάνι
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
«Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντώνη Παπαδόπουλο»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»