Γκουαρδιόλα: Μπορεί να πάρουμε ενάμιση παίκτη

Εν αντιθέσει με προηγούμενα καλοκαίρια, η Μάντσεστερ Σίτι κινείται με σύνεση στο μεταγραφικό παζάρι, καθώς έχει αποκτήσει μόνο τον Ρόντρι αντί 70.000.000 ευρώ από την Ατλέτικο, ενισχύοντας, βέβαια, σημαντικά τη μεσαία γραμμή της.

Παρ' όλα αυτά, η φυγή του Βινσέντ Κομπανί δημιούργησε ένα κενό στο κέντρο της άμυνας, το οποίο -προς το παρόν- δεν έχει αναπληρωθεί. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, στο πλαίσιο της περιοδείας της Σίτι, ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για τις μεταγραφικές υπόθεσης και απάντησε με αρκετή δόση χιούμορ.

"Το μεταγραφικό παζάρι είναι πολύ δύσκολο και η ομάδα είναι αρκετά καλή. Ίσως πάρουμε μηδέν, ίσως έναν, ίσως ενάμιση παίκτη. Αν μπορέσουμε θα κάνουμε, σε διαφορετική περίπτωση θα 'επιβιώσουμε' χωρίς να αποκτήσουμε έναν καινούργιο κεντρικό αμυντικό", ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιό του.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Τα μεταγραφικά πάρε-δώσε ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Λεβερκούζεν συνεχίζονται
Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Κέρκεζ από την Μπόρνμουθ η Λίβερπουλ
Μυθική πρόταση από την Αλ Χιλάλ στον Ντιμπάλα για… έναν μήνα
Μέσι: Έχω πολύ σεβασμό για τον Ρονάλντο, εκτός γηπέδου είμαστε δυο φυσιολογικοί άνθρωποι
Η Γιουβέντους υπέγραψε νέα δεκαετή συμφωνία με την Adidas έναντι 408 εκατομμυρίων ευρώ
Γκατούζο για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα
ΒΙΝΤΕΟ: Σόκαρε την Παρί η Μποταφόγκο, εκανε το καθήκον της η Ατλέτικο
Ο Εμπαπέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Μίλαν και Τζιρόνα θέλουν τον Μουζακίτη-Το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός
Πρόστιμο μαμούθ από την Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι