Οι δύο «μαγνήτες» για τον Γκαζαριάν

Από κοινού με τον Ιβάν Κάρλος κουβαλούν στις πλάτες το βάρος μιας πιο λειτουργικής και αποτελεσματικής επίθεσης για λογαριασμό της ΑΕΛ. Ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν αποκάλυψε γιατί επέλεξε τους κυπελλούχους μέσα από μια πληθώρα ενδιαφερομένων.

«Είχα προτάσεις από Ελλάδα, Πορτογαλία, Κουβέιτ και Ταϊλάνδη, αλλά επέλεξα την ΑΕΛ, η οποία είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Κύπρο και συμμετέχει στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Η πόλη επίσης έπαιξε το ρόλο της. Ελπίζω ότι η οικογένειά μου θα αγαπήσει τη Λεμεσό», τόνισε ο πρώην άσος του Ολυμπιακού Πειραιώς.

«Στόχος της ΑΕΛ είναι να κερδίσει το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να επιτύχει τους στόχους. Για την ώρα δεν μπορώ να συγκρίνω το κυπριακό με το ελληνικό πρωτάθλημα, στο οποίο έπαιξα παλαιότερα, όμως γνωρίζω ότι θα αγωνιστώ σ’ ένα δυνατό πρωτάθλημα. Υπάρχουν εδώ αρκετοί τεχνίτες ποδοσφαιριστές από την Πορτογαλία και τη Βραζιλία», συμπλήρωσε ο νεοφερμένος άσος της ΑΕΛ.

Δειτε Επισης

Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης
«Ελπίζουμε να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες του Πρόδρομου, διότι εκεί είναι το μεγάλο μας πρόβλημα»
Ανακοίνωσε τον Λιούμπιτς ο Απόλλωνας
Η ανακοίνωση της ΚΟΠ για την αποχώρηση Μεσίνα-Τέλος και ο υπεύθυνος εκπαίδευσης VAR