Κλοπ: Ο τραυματισμός του ʼλισον είναι μια τρέλα

Ο Άλισον Μπέκερ ήταν ο άτυχος της συνάντησης της Λίβερπουλ με την Νόριτς, με το χτύπημα στη γάμπα του να προκαλεί ανησυχία και τον Γιούργκεν Κλοπ να μην απαντά... συγκεκριμένα για το διάστημα απουσίας του.

Ο Γερμανός τεχνικός χαρακτήρισε ως «τρέλα» τον τραυματισμό του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα, μην μπορώντας να πιστέψει πώς συνέβη. Ο ίδιος τόνισε πως δε θα είναι έτοιμος για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με την Τσέλσι και σύντομα θα γίνει γνωστό το πόσο θα κοστίσει τελικά αυτή η ζημιά στους «Κόκκινου».

«Η κατάσταση του Άλισον είναι μια τρέλα. Είναι τραυματισμός στη γάμπα. Ένιωσε σαν να τον χτυπά κάτι από πίσω. Δε θα είναι έτοιμος για την Τετάρτη (14/8), αυτό μπορώ ήδη να στο πω», ήταν η απάντηση του Κλοπ σε σχετική ερώτηση, που αφήνει «θολό» το τοπίο του πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα.

Πηγή: Sdna.gr

Δειτε Επισης

Η Γιουβέντους υπέγραψε νέα δεκαετή συμφωνία με την Adidas έναντι 408 εκατομμυρίων ευρώ
Γκατούζο για την πρόσληψη του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας: Όνειρο που έγινε πραγματικότητα
ΒΙΝΤΕΟ: Σόκαρε την Παρί η Μποταφόγκο, εκανε το καθήκον της η Ατλέτικο
Ο Εμπαπέ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο
Μίλαν και Τζιρόνα θέλουν τον Μουζακίτη-Το ποσό που ζητά ο Ολυμπιακός
Πρόστιμο μαμούθ από την Premier League στη Μάντσεστερ Σίτι
Μαγεία Μέσι και νίκη με ανατροπή για την Ίντερ Μαϊάμι κόντρα στην Πόρτο!
Ριζικές αλλαγές στη Μάντσεστερ Σίτι-Εννέα παίκτες προς αποχώρηση
Νεϊμάρ: Ο κόσμος νομίζει ότι πάω σε πάρτι κάθε μέρα, δεν είναι εύκολο να φτάσεις εδώ που είμαι
Μετά τον Βιρτς η Λίβερπουλ αδειάζει τα ταμεία της για να πάρει και τον Ίσακ